Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:dzia . wydaje mi sie ze u ciebie zaczelo sie to porzadkowac, wiec organizm sie obudził. bedzie dobrze . moze potrzebowalas tych paru kg? a jesli jest taki efekt -a to widac po wykresach_ to mniej kawy a wiecej kalorii. ten costangus, kg i slinienie sie do minitora unormują cie na amen i za dwa -trzy tygodnie bedzie kropa zielona . ja pierwszy raz w tym cyklu zobczaylam dwie kreski
No miejmy nadzieje, ze zaczelo
No ja trzymam kciuki za ten twoj test niezmiernie i za temp w gore lada dzien
Ty masz termo drugi jakis zeby sprawdzic czy te temp sa dobre? Bo roznica powinna byc wieksza moim zdaniem a to tak jakby termo caly czas w tych samych granicach czytal -
Polozna potwierdzila ciaze, we wtorek mam spotkanie z nia znowu na takie "przyuczenie" jak mam o siebie dbac co jesc itd. Mam sie nie martwic olamieniami i troche zwolnic, nie meczyc sie.. jakby dalej byly plamienia to jechac do szpitala.. ale jutro umowie sobie rozmowe telefoniczna z moim gin moze przyjmie mnie wczesniej.. wiem ze nie moge sie stresowac i denerwowac.. ale no nie da rady.. facet mnie tak wkurza ze chyba z nim nie wytrzymam!
-
Rudzia wrote:Polozna potwierdzila ciaze, we wtorek mam spotkanie z nia znowu na takie "przyuczenie" jak mam o siebie dbac co jesc itd. Mam sie nie martwic olamieniami i troche zwolnic, nie meczyc sie.. jakby dalej byly plamienia to jechac do szpitala.. ale jutro umowie sobie rozmowe telefoniczna z moim gin moze przyjmie mnie wczesniej.. wiem ze nie moge sie stresowac i denerwowac.. ale no nie da rady.. facet mnie tak wkurza ze chyba z nim nie wytrzymam!
To ogolnie dobra wiadomosc, ze wszystko ok a co facetowi odwalilo? -
Rudzia wrote:Polozna potwierdzila ciaze, we wtorek mam spotkanie z nia znowu na takie "przyuczenie" jak mam o siebie dbac co jesc itd. Mam sie nie martwic olamieniami i troche zwolnic, nie meczyc sie.. jakby dalej byly plamienia to jechac do szpitala.. ale jutro umowie sobie rozmowe telefoniczna z moim gin moze przyjmie mnie wczesniej.. wiem ze nie moge sie stresowac i denerwowac.. ale no nie da rady.. facet mnie tak wkurza ze chyba z nim nie wytrzymam!
To świetnie że wszystko gra. Chłopa ogarnij, niech się weźmie w garść - będzie ojcem.
Duuużo spokoju Ci życzę.
Jak położna potwierdziła- badała Cię wziernikiem?
-
Asha wrote:No miejmy nadzieje, ze zaczelo
No ja trzymam kciuki za ten twoj test niezmiernie i za temp w gore lada dzien
Ty masz termo drugi jakis zeby sprawdzic czy te temp sa dobre? Bo roznica powinna byc wieksza moim zdaniem a to tak jakby termo caly czas w tych samych granicach czytal -
Tak On jest w PL .. mial w pazdzierniku przyleciec do mnie na stale.. mielismy wymienic jego mieszkanie ( byl tu wczesniej 2 lata) na wieksze ale stwierdzialm ze to bez sensu skoro on nie chce tu mieszkac .. a ja do PL nie mam zamiaru wracac
-
Rudzia wrote:Tak On jest w PL .. mial w pazdzierniku przyleciec do mnie na stale.. mielismy wymienic jego mieszkanie ( byl tu wczesniej 2 lata) na wieksze ale stwierdzialm ze to bez sensu skoro on nie chce tu mieszkac .. a ja do PL nie mam zamiaru wracac
No kurka...no co on? Jaja sobie robi...dziecko mu sie za chwile urodzi