Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Ja mam 23 a On 30.. Nie no nie powiedzial jeszcze ale kombinuje ze to ze tamto.. ze nie chce tamtego dziecka zostawiac itd. Mam dosc jego wymowek.. ja juz sie nie licze i to co ja czuje..
Asha, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Faceci są naprawdę dziwni. U mnie w rodzinie jest taka sytuacja, że się związek sypał (mieli 1 dziecko już), następnie ona zaszła znowu w ciążę, on skakał pod sufit, obiecywał że się zmieni itd. a jak się urodziło to olewka jeszcze większa niż przy 1 dziecku. W tygodniu ucieka w pracę, a w weekendy na rybki.
-
mimka84 wrote:Faceci są naprawdę dziwni. U mnie w rodzinie jest taka sytuacja, że się związek sypał (mieli 1 dziecko już), następnie ona zaszła znowu w ciążę, on skakał pod sufit, obiecywał że się zmieni itd. a jak się urodziło to olewka jeszcze większa niż przy 1 dziecku. W tygodniu ucieka w pracę, a w weekendy na rybki.
Skakal pod sufit, ze zonka bedzie miala rece pelne roboty i nie bedzie miala czasu sie przyczepiac do niegoRudzia lubi tę wiadomość
-
No ja wiem Asha ze to jest na pewno ciezkie tym bardziej ze to dziecko co ma to jego upragnione dziecko, syn go kocha barzzo i jest za nim..
Zobaczymy co postanowi.. alw nie chce byc samotna matka.. wszystko sie posypalo (
Dziekuje kochane nie wiem co bym bez was zrobila -
mimka84 wrote:Ona miała takie chwile że szukała mieszkania do wynajęcia, ale zawsze jakoś strach okazuje się silniejszy. Jeszcze jego mama jej ostatnio powiedziała, że "on musi jakoś odreagować" nosz kurwa.
Jasne kurwa facet musi odreagowac, a kobieta to moze zapierdalac 24/7 i nie nazywa ze przeciez w domu siedzi...no zajebalabym golymi rekami