Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Izus oby wyniki byly ok:)
noo pospalam do 8:30 pozniej telefony z przychodni bo im serwus nie dziala
musialam obdzwonic 15 przychodni zeby sie nie logowaly bo kazde logowanie blokujena pol godziny go.. a te dalej .. wiec walka z wiatrakami
O ktorej na rozmowe idziesz? -
Hejka kochane ja tylko na chwilke bo po 12 wyjezdzam wracam dopiero w piatek czasu niemam by pisac przepraszam nawet was nie poczytam..jedna praca jak wracam inna praca i jeszcze dom i ogrod..padam nieraz na pysk...pamietam
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Hey slonce co u ciebie?
Poza tym nic ciekawego...dziś w pracy też luzik więc siedzę i się nudzę
A jak u Ciebie? Sprzęt już Ci doszedł?dotik lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Czyli znowu czekamy
Bidulo ty nic dziwnego ze sie upocilas jak targasz malucha z przodu
wiesz co, to juz nawet nie o to chodzi, ze targam malutka z przodu...po prostu juz nie te sily i nie ten organizm. Gorzej znoszę ta ciaze w porównaniu do ciąży z Glutkiem.
a jak u Ciebie? Dalej rzyg podchodzi? -
to cała Ja89 wrote:Moze i tak poczekam będę znów testowac jak okres sie nie pojawi.
Dobrze ze chociaż jeden egzamin mam za sobą wszystko napisałam powinno być git
a jak Twoja szyja? zamknięta na amen czy już się otwiera?
Mikuś! Rybka!mik82 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
mik82 wrote:Poleniliśmy się wczoraj rodzinnie, a potem wieczorem na wyniki czekałam
Poza tym nic ciekawego...dziś w pracy też luzik więc siedzę i się nudzę
A jak u Ciebie? Sprzęt już Ci doszedł?
Doszedl doszedl ale nie slychac jeszcze, ja mam tylozgiecie do tego wszystkiego jeszcze wiec bedzie jeszcze trudniej wylapac ale luzic bede probowac -
Iza75 wrote:wiesz co, to juz nawet nie o to chodzi, ze targam malutka z przodu...po prostu juz nie te sily i nie ten organizm. Gorzej znoszę ta ciaze w porównaniu do ciąży z Glutkiem.
a jak u Ciebie? Dalej rzyg podchodzi?
Oj podchodzi kochana, przy kazdym odbijaniu a najgorzej ze jak zjem cokolwiek to mi lezy na zoladku i mnie boli zoladek no to mus beknac no to mi podchodzi i tak kurwa w kulko -
rybka wrote:Hejka kochane ja tylko na chwilke bo po 12 wyjezdzam wracam dopiero w piatek czasu niemam by pisac przepraszam nawet was nie poczytam..jedna praca jak wracam inna praca i jeszcze dom i ogrod..padam nieraz na pysk...pamietam
No i poplynelamik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Doszedl doszedl ale nie slychac jeszcze, ja mam tylozgiecie do tego wszystkiego jeszcze wiec bedzie jeszcze trudniej wylapac ale luzic bede probowac
Po naszej rozmowie poczytałam trochę i takie najczulsze detektory dają radę żeby coś usłyszeć dopiero 12 tydzień ciąży więc tak jak mi się kiedyś obiło o uszy że dopiero po 3 miesiącu ma to sens, ale zawsze jak masz już w domu to szybciej wyłapiesz ten moment. Trzymam kciuki żeby Ci się udało jak najszybciejAsha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Oj podchodzi kochana, przy kazdym odbijaniu a najgorzej ze jak zjem cokolwiek to mi lezy na zoladku i mnie boli zoladek no to mus beknac no to mi podchodzi i tak kurwa w kulko
o masz no to niezle wspolczuje... Nie ma na to niestety dobrej rady, trzeba przecierpieć, to juz 8 tydz
a wiesz tak sobie myslalam, ze zaszlas w ciaze w miesiącu swoich urodzin, tak jak ja...cos w tym jest chyba -
nick nieaktualnydotik wrote:a jak Twoja szyja? zamknięta na amen czy już się otwiera?
Mikuś! Rybka!
A to musiałabym sprawdzić na to nie zwracałam uwagi. Kurcze wkurza mnie to juz powoli na okres sie w ogóle nie czuje czasem coś zakuje, czasem w stronę pachwiny jakoś pociągnie i tyle.
-
Iza75 wrote:o masz no to niezle wspolczuje... Nie ma na to niestety dobrej rady, trzeba przecierpieć, to juz 8 tydz
a wiesz tak sobie myslalam, ze zaszlas w ciaze w miesiącu swoich urodzin, tak jak ja...cos w tym jest chyba
No wiem wlasnie hahahah w kwietniu wtedy nawet o tym nie myslalam bo zlalam juz to wszystko...ale tak wychodzi
Ale ten zoladek to mnie meczy, zwlaszcza wieczorami coraz gorzej jest no co sie robi
A ty juz zaraz zakwitniesz i pieknotke zobaczymy -
mik82 wrote:No to tak jak Ci pisałam...próbuj Kochana...a może się uda
Po naszej rozmowie poczytałam trochę i takie najczulsze detektory dają radę żeby coś usłyszeć dopiero 12 tydzień ciąży więc tak jak mi się kiedyś obiło o uszy że dopiero po 3 miesiącu ma to sens, ale zawsze jak masz już w domu to szybciej wyłapiesz ten moment. Trzymam kciuki żeby Ci się udało jak najszybciej
Ja czytalam ze ten co mam to juz wczesniej da rade ale to zalezy pewnie , zobaczymy -
to cała Ja89 wrote:A to musiałabym sprawdzić na to nie zwracałam uwagi. Kurcze wkurza mnie to juz powoli na okres sie w ogóle nie czuje czasem coś zakuje, czasem w stronę pachwiny jakoś pociągnie i tyle.
Mus czekac ...moze na bete idz....a jak cos wyjdzie to po lute mus isc -
Iza75 wrote:o masz no to niezle wspolczuje... Nie ma na to niestety dobrej rady, trzeba przecierpieć, to juz 8 tydz
a wiesz tak sobie myslalam, ze zaszlas w ciaze w miesiącu swoich urodzin, tak jak ja...cos w tym jest chyba
czyli mam do marca czekać? trochę długo, ale jak to murowany termin to poczekamIza75, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny