Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ty nam daj znac jakos jak ten dzien nadejdzie my tu bedziemy ta sraczke uskuteczniac za ciebie
dam znac, pewnie...co sie będę sama obsrywala
musze spadać kochana bo za chwile do Endo ide z wynikamiAsha, mik82, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
a ja dopeiro siadlam sobie na spokojnei
PS REDchotka dzieki za interpretacje wykresuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 13:07
Redhotka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:A po co latasz?
-
Asha wrote:Ja nie wiem jak ty z nimi wytrzymujesz
-
Ania_84 wrote:tez nei wiem jesczze mam biegunke bo stresuje sie ile powiedziec im za ten caly 2009 rok.. kurde to oni powinni sie stresowac a nie ja
Powiedz im wiecej niz normalnie bo oni i tak powiedza ze za duzo, wiec im troche zejdziesz i wtedy wyjdziesz na swojeCwalinka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:myslalam zeby im powiedziec 12*stawka miesieczna
No...i tak im powiedz i poczekaj co powiedza, ty tu nic nie tracisz, musisz sie cenic bo oni cie cenic nie beda a roboty do cholery i to po godzinach i jak cos to tak im powiedzAnia_84 lubi tę wiadomość
-
kłuje mnie jajnik i pobolewają piersi, do tego dzisiaj zasnęłam w tramwaju. czy mogę być w ciąży mimo że jeszcze nie było owulacji? to dość wczesne objawy, ale jak myślicie, jest szansa?
Redhotka lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:kłuje mnie jajnik i pobolewają piersi, do tego dzisiaj zasnęłam w tramwaju. czy mogę być w ciąży mimo że jeszcze nie było owulacji? to dość wczesne objawy, ale jak myślicie, jest szansa?
dotik lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:wariatka
poniedziałek jest, to dlatego a tak serio to macnęłam sobie szyję i jest b wysoko/miękka i otwarta. nie wiem o co jej chodzi. chyba że jakieś jajogenne rewolucje zaszły i owu na horyzoncie. może po izoflawonach sojowych które z ciekawości wzięłam coś się zadziało. zobaczymyCwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:poniedziałek jest, to dlatego a tak serio to macnęłam sobie szyję i jest b wysoko/miękka i otwarta. nie wiem o co jej chodzi. chyba że jakieś jajogenne rewolucje zaszły i owu na horyzoncie. może po izoflawonach sojowych które z ciekawości wzięłam coś się zadziało. zobaczymy
dotik lubi tę wiadomość