Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:poniedziałek jest, to dlatego a tak serio to macnęłam sobie szyję i jest b wysoko/miękka i otwarta. nie wiem o co jej chodzi. chyba że jakieś jajogenne rewolucje zaszły i owu na horyzoncie. może po izoflawonach sojowych które z ciekawości wzięłam coś się zadziało. zobaczymy
Ze czym sojowymmik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Izunia?????????? Jak wizyta???????
wizyta ok jeśli chodzi o tarczyce, bardziej zmartwily ja wyniki moczu (na tej samej kartce) i juz tez węszy cukrzyce
potem padl mi telefon, jak wrocilam do domu to i ja padlam a teraz biore sie za przegląd ciuchów dla mlodej
dotik hahaha wariatka jestes naprawdędotik lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:wizyta ok jeśli chodzi o tarczyce, bardziej zmartwily ja wyniki moczu (na tej samej kartce) i juz tez węszy cukrzyce
potem padl mi telefon, jak wrocilam do domu to i ja padlam a teraz biore sie za przegląd ciuchów dla mlodej
dotik hahaha wariatka jestes naprawdę
Oj to niedobrze kochana tulam mocno daj nam znac co dalej z tym zrobiamik82, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeloł dziołchy!
Oznajmiam, że dzisiejszy dzień to początek końca dla naszego pięknego kraju i wolności obywatelskiej, a co gorsza - poglądowej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 19:45
Cwalinka, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Heloł dziołchy!
Oznajmiam, że dzisiejszy dzień to początek końca dla naszego pięknego kraju i wolności obywatelskiej, a co gorsza - poglądowej!
A ja jednak taką pesymistką nie jestem
Izunia przytulam... już Ci bliżej niż dalej końca więc daruj sobie tą cukrzycę
Dotik jak to coś co bierzesz działa jak clo to może jednak owu Cię zaszczyci wcześniej? Trzymam kciuki żeby raczyła się szybko pojawić i zaowocować
Asia któż Cię śmiał obudzić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 20:00
-
amelia04072006 wrote:sie ma laski
rano kiedy sie dowiedzialam co nas czeka to tez stwierdziłam jak ten królik ze trza wiać
nie będzie tak źle
co tam u Ciebie? -
nick nieaktualny