Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No wiem wlasnie hahahah w kwietniu wtedy nawet o tym nie myslalam bo zlalam juz to wszystko...ale tak wychodzi
Ale ten zoladek to mnie meczy, zwlaszcza wieczorami coraz gorzej jest no co sie robi
A ty juz zaraz zakwitniesz i pieknotke zobaczymy
zakwitne powiadasz? Hahhaha mi to sie tak kolorowo nie widzi, mam na myśli poród..
nie poradze nic z tym zaladkiem, ja nie mialam takich sennsacji, trochę mnie mulilo ale przechodzilo dość szybko -
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:zakwitne powiadasz? Hahhaha mi to sie tak kolorowo nie widzi, mam na myśli poród..
nie poradze nic z tym zaladkiem, ja nie mialam takich sennsacji, trochę mnie mulilo ale przechodzilo dość szybko
Taka metafora hahha teraz jestes paczek a niedlugo zakwitniesz i kwiatuszka na swiat wydaszIza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No to jedyna porazka ze nie oddaje podejrzewam ze ani koloru ani zapachu tez nie bedzie oddawalo hahahha
aaaaaahahahahhah no raczej na pewno nie
swoja droga jak juz czlowiek wie co go czeka to sie bardziej boi, do pierwszego porodu jechalam z ulga i tryskającą humorem a teraz pojade raczej ze sraczkaAsha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:aaaaaahahahahhah no raczej na pewno nie
swoja droga jak juz czlowiek wie co go czeka to sie bardziej boi, do pierwszego porodu jechalam z ulga i tryskającą humorem a teraz pojade raczej ze sraczka
Hahahhah no...kurwa to wcale nie smieszne, ja cc bede zalatwiac -
Asha wrote:Hahahhah no...kurwa to wcale nie smieszne, ja cc bede zalatwiac
no i dobrze, tez o tym myslalam choć tyle sie gada na temat plusów porodu naturalnego w porównaniu do cc...ale u mnie raczej odpada bo mala sie odwrocila, okulistka tez ciala dala ze mi nie napisala wskazania hahahah
a za kase mnie nie stać -
Iza75 wrote:no i dobrze, tez o tym myslalam choć tyle sie gada na temat plusów porodu naturalnego w porównaniu do cc...ale u mnie raczej odpada bo mala sie odwrocila, okulistka tez ciala dala ze mi nie napisala wskazania hahahah
a za kase mnie nie stać
Ja sie nie dam do piczy dotknac po tym co sie dzialo przy moim pierwszym wiec nie ma opcji na naturalny -
Asha wrote:Ja sie nie dam do piczy dotknac po tym co sie dzialo przy moim pierwszym wiec nie ma opcji na naturalny
nie no Ty kochana po swoich przejściach to w ogóle nie ma opcji innej! Musisz mieć ten komfort psychiczny i nie martwić sie tym tematemAsha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:nie no Ty kochana po swoich przejściach to w ogóle nie ma opcji innej! Musisz mieć ten komfort psychiczny i nie martwić sie tym tematem
Ty nam daj znac jakos jak ten dzien nadejdzie my tu bedziemy ta sraczke uskuteczniac za ciebieCwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość