Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:taki też mam zamiar Kochana
Twoja ginka jest głupia na szczęście już za tydzień na dobrą sprawę śmiało możesz już rodzić więc mała chwilunia już tylko...
jeeeeesssuuuuu...ale będę się stresować Waszymi porodami
jestem spakowana, dziecie oprane i wszystko ma nawet obiadki w lodowce w sloiczkach na czas mojego pobytu w szpitalu czekaja
tak se wlasnie wczoraj pomyslalam ze ani kluska ani pompon ani rudzia ani shimer nie pochwalily sie ze urodzily od ciebie wiemy co u gigsy wiec teraz te porody to takie forumowe dzieci beda szok w majtkach
mozesz ten porodowy sters wykorzystac i znow sie uchlacCwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:taaa...pieczarki to cholerny problem hahahaha.....Kasia niezły jest
Bunia jak mnie wsadzili do szpitala i przestałam łazić i trzy dni leżałam to od razu miałam piękne nóżki więc może po prostu zwolnij trochę tempo co?
ja muuusze kogos zabic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:w skrocie cukrzyca ciazowa
anemia
tsh wypierdolilo mi w kosmos i mam w cholere subkliniczna niedoczynnosc boje sie ze moje haschi sie obudzi
kaszle, smarkam zygam i placze
tylko tyle
aaaaaa i mam skurcze przepowiadajace HHHHHHUUUUUURRRRRAAAAAA
jak ci leci mikus ???amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:Taa pieczarki, bo sobie usmazylam na sniadanie i mu chałupa lasem smierdziala, so tego dorzucil ze sa ciezko strawne ze niezdrowo sie odzywiam i dlatego nie umiem schudnax
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:ale jak ? moj chuj im wiecej widzi ze potrzebuje pomocy tym wiecej staje deba. dziecie ciagle krzyczy MAMA jakby ojca nie bylo. noz kurwa sie nie da
ja muuusze kogos zabicCwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny