Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Redhotka wrote:Jedziesz! Nie daj się prosić... :>
-
mik82 wrote:chciałam powiedzieć że na jedną bo jedna już upolowana...ale to głupi żart, bo to mimo wszystko śmieszne nie jest...
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:no ale jeszcze nic nie jest udowodnione na 100 bo ruskie cos ukrywaja wiec takie dalekie od prawdy to nie jest
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Ja już czuję, jak ten temat wraca...
-
mik82 wrote:Red a ja akurat uważam że ten temat powinien wrócić, bo to jest żałosne że główny dowód który jest naszą własnością od 5 lat rdzewieje w Rosji...nie wierzę że nic nie można zrobić...to akurat mocno mnie wkurwia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 20:44
mik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:to mnie tez zastanawia. gdyby ruskie nie mieli by nic na sumieniu to wrak dawno bylby u nas , dokladnie przebadany i sprawa bylaby zamknieta. a niestety stoi sobie nadal u nich i nieszczeje wszystko to co mogloby zamknac sprawe raz na zawsze. smierdzi na kilometr
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:też tak uważam...Komorowski dopiero w debatach mówił jakie to świetne relacje mamy z krajami Unii to do cholery wykorzystajmy je żeby wrak wrócił. Będziemy mieć dowód u siebie, przebadamy go i skończy się pierdolenie zamach czy nie zamach a tak właśnie będzie się to ciągnęło do usranej śmierci jak flaki z olejem...bez sensu...byłby wrak to ucięło by wszystkie spekulacje w tym temacie
nie wiem, ale ruskie cos kraca