Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:hej Kochana
nie będzie tak źle
co tam u Ciebie?
anemia
tsh wypierdolilo mi w kosmos i mam w cholere subkliniczna niedoczynnosc boje sie ze moje haschi sie obudzi
kaszle, smarkam zygam i placze
tylko tyle
aaaaaa i mam skurcze przepowiadajace HHHHHHUUUUUURRRRRAAAAAA
jak ci leci mikus ??? -
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:w skrocie cukrzyca ciazowa
anemia
tsh wypierdolilo mi w kosmos i mam w cholere subkliniczna niedoczynnosc boje sie ze moje haschi sie obudzi
tylko tyle
jak ci leci mikus ???mik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:w skrocie cukrzyca ciazowa
anemia
tylko tyle
jak ci leci mikus ???
dajesz jakoś radę? co gin na to?
u mnie po staremu....teraz ogólny luzik... w sobotę mamy wesele więc się upiję, za tydzień jadę do nowego gina a dzień po wizycie wypierniczamy nad morzeamelia04072006, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:tez tak bym rzekła
zapomnialam dodac ze puchna mi nogi i wyroslam z butow
czytam ze twoj maz ma pms ??
ja po Mikołaju też wyrosłam z butów mam rozmiar nogi o numer większy niż przed ciążą -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:A cholera go wie wstal lewa noga
Cwalinka, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:o kurwa ... przytulam
dajesz jakoś radę? co gin na to?
u mnie po staremu....teraz ogólny luzik... w sobotę mamy wesele więc się upiję, za tydzień jadę do nowego gina a dzień po wizycie wypierniczamy nad morze
moja ginka nawet kiedy powiem ze umieram to powie ze to prawidlowy objaw ciazowy
w raz z koncem ciazy ta baba zniiknie z mojego zycia .
staram sie obserwowac i jesli wylukam ze jest cos nie halo to wale na szpital.
koniecznie nawal sie jak meserchmit i uzywaj zycia. nie mysl o niczym innym. duzo przeszlas ostatnio wiec sie odstresuj. oby wam pogoda dopisałaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 20:14
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:
moja ginka nawet kiedy powiem ze umieram to powie ze to prawidlowy objaw ciazowy
w raz z koncem ciazy ta baba zniiknie z mojego zycia .
staram sie obserwowac i jesli wylukam ze jest cos nie halo to wale na szpital.
koniecznie nawal sie jak meserchmit i uzywaj zycia. nie mysl o niczym innym. duzo przeszlas ostatnio wiec sie odstresuj. oby wam pogoda dopisała
Twoja ginka jest głupia na szczęście już za tydzień na dobrą sprawę śmiało możesz już rodzić więc mała chwilunia już tylko...
jeeeeesssuuuuu...ale będę się stresować Waszymi porodamiCwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:pieczarki mu przeszkadzaja
ale ja se dopiero kupilam nowe buty i kurwa w nie nie wchodze o matko a takie pikne
Bunia jak mnie wsadzili do szpitala i przestałam łazić i trzy dni leżałam to od razu miałam piękne nóżki więc może po prostu zwolnij trochę tempo co?Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:taaa...pieczarki to cholerny problem hahahaha.....Kasia niezły jest
Bunia jak mnie wsadzili do szpitala i przestałam łazić i trzy dni leżałam to od razu miałam piękne nóżki więc może po prostu zwolnij trochę tempo co?