Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Red rozpi...l mnie Twój obrazek hahahaha....sorry, ale nie mogę
Ja nie lubię szukania dziury w całym. I dla mnie temat jest zamknięty, ale każdy ma prawo sądzić co innego.
Sorki laski, że tak krótko, ale małża wróciła i trochę pogadać chcemy...
Buźka dla Was, może jeszcze wpadnę! :*mik82, Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Taki był cel...
Ja nie lubię szukania dziury w całym. I dla mnie temat jest zamknięty, ale każdy ma prawo sądzić co innego.
Buźka dla Was, może jeszcze wpadnę! :*
-
Buźka dla Was, może jeszcze wpadnę! :* -
hej kochane moj maz chyba mnie przkupuje przed sroda przyjechal..najpierw kazal mi nie wchodzic do kuczni zrobic szartolke z lodami pozniej powiedzial ze jedziemy mne odstresowac kupil mi bluzeczka bo jak okreslil nalezy c sie do tego zafundowal kolacje
aa i zapomnalam dodac.. sam kupil mi cyckonosz nei obylo sie bez przypalu .. bo wszedl do jednego sklepu i mowi nie tu nic nie znajdziemy wszytskie na mandarynki
dodatkowo bylismy wykorzystac talon w praktikerze kupilismy szczegelki do ogrocdzenia ogrodka warzywnego wiec sie odstresowalam a Pis moze mi nasrac w gaciemik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Buźka dla Was, może jeszcze wpadnę! :* -
Ania_84 wrote:hej kochane moj maz chyba mnie przkupuje przed sroda przyjechal..najpierw kazal mi nie wchodzic do kuczni zrobic szartolke z lodami pozniej powiedzial ze jedziemy mne odstresowac kupil mi bluzeczka bo jak okreslil nalezy c sie do tego zafundowal kolacje
aa i zapomnalam dodac.. sam kupil mi cyckonosz nei obylo sie bez przypalu .. bo wszedl do jednego sklepu i mowi nie tu nic nie znajdziemy wszytskie na mandarynki
dodatkowo bylismy wykorzystac talon w praktikerze kupilismy szczegelki do ogrocdzenia ogrodka warzywnego wiec sie odstresowalam a Pis moze mi nasrac w gacie -
Ania_84 wrote:hej kochane moj maz chyba mnie przkupuje przed sroda przyjechal..najpierw kazal mi nie wchodzic do kuczni zrobic szartolke z lodami pozniej powiedzial ze jedziemy mne odstresowac kupil mi bluzeczka bo jak okreslil nalezy c sie do tego zafundowal kolacje
dodatkowo bylismy wykorzystac talon w praktikerze kupilismy szczegelki do ogrocdzenia ogrodka warzywnego wiec sie odstresowalam a Pis moze mi nasrac w gacie
Znowu mu sie chce czy coAnia_84, amelia04072006, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość