Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:A to to akurat będę robić, więc się okaże czy jeszcze coś "przygarnęłam". :>
Daj koniecznie znać po wizycie!
No ja ostatnio jak mi się udało trzymać diety, to jeszcze przytyłam... Ręce mi opadły, bo czy żrę czy nie, to efekt podobny i się kurwa zatrzymać nie chce... -
Redhotka wrote:
Dupka, mam z zaleceniem brania jak już cykl trwa ok. 42 dni. Nie wiem jak miały by mi pomóc brany wcześniej (bo się nie znam)?
Donga znowu łykam, wali mi nadal, ale biere - 2x2.
Cieszę się, że męża udało mi się skierować bezboleśnie na badania. Przynajmniej może odetchnę z ulgą, że to tylko ja nawalam z nas obojga i sama sobie mogę być winna... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:z tego co mi profesorek mowil to jesli owu jest do 20 dc to jest ok ale ciaza z pozniejszej owulacji jest ryzykiem chodz nie zawsze oczywiscie. ogladal moje wykresy i mowi skoro robie sobie samodzielny monitoring to pi razy drzwi wiem kiedy owulka wystepuje jesli nie pojawia sie do 20 dnia cyklu to mam poczekac okolo 10 dni i zaczac brac a jesli pojawi sie zwyzszka tempek to odczekac trzy, cztery wyzsze i zaczac go brac. tez bralam 2x2 hardcorowe
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:Amelko a powiedz mi jest sens powtarzac anty tpo ft3 i ft4 czy robic sami tsh?
t3 i t4 robi sie zawsze. ja t3 nie robie bo nie mam tarczycy, ale musisz wiedziec jak pracuje tarczyca, sdamo tsh nic nie pokazuje
-
Redhotka wrote:Hmmm, czyli generalnie jak do 30 dnia nie ma ovu, to jechać z koksem? :>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 20:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:raczej tak a teraz ewidentnie masz bezowulacyjny cykl wiec szkoda twoich nerwow. ja jeszcze sprobowalabym powtorzyc lh i fsh na poczatku cyklu. choćby tak dla p[orownania stosunku. kurna cos ci hamuje owulke
? -
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:raczej tak a teraz ewidentnie masz bezowulacyjny cykl wiec szkoda twoich nerwow. ja jeszcze sprobowalabym powtorzyc lh i fsh na poczatku cyklu. choćby tak dla p[orownania stosunku. kurna cos ci hamuje owulke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Boję się teraz bawić z Dupkiem przed wizytą - bo nie wiem czy może on wpłynąć jakoś na resztę badań, które powinnam na te wizytę przynieść: AMH - ang. anti-Müllerian Hormone, Inhibina B, SHBG, Przeciwciała przeciw peroksydazie tarczycowej (anty-TPO) oraz Test z metoclopramidem X2 (MTCx2)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny