Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:Nie masz tarczycy
SSorki z tableta pisze
haschi mi ja zjadla a co pozostalo to mialam w guzach wiec trzeba bylo wywalic. teraz mi tsh wywalilo a t4 jest ok wychodzi wiec ze mam subkliniczna niedoczynnosc a to trzeba uwaznie obserwowac w ciazy. moje haschi moze sie obudzic i wywalic mi malude. sram w gacie ze strachu . w poniedzialek mam wizyte u profesorka to mi cos poradzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:spoko
haschi mi ja zjadla a co pozostalo to mialam w guzach wiec trzeba bylo wywalic. teraz mi tsh wywalilo a t4 jest ok wychodzi wiec ze mam subkliniczna niedoczynnosc a to trzeba uwaznie obserwowac w ciazy. moje haschi moze sie obudzic i wywalic mi malude. sram w gacie ze strachu . w poniedzialek mam wizyte u profesorka to mi cos poradzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:spoko
haschi mi ja zjadla a co pozostalo to mialam w guzach wiec trzeba bylo wywalic. teraz mi tsh wywalilo a t4 jest ok wychodzi wiec ze mam subkliniczna niedoczynnosc a to trzeba uwaznie obserwowac w ciazy. moje haschi moze sie obudzic i wywalic mi malude. sram w gacie ze strachu . w poniedzialek mam wizyte u profesorka to mi cos poradzi.amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Koniecznie daj znać co na to profesorek... A skąd Ty go w ogóle wytrzasnęłaś?
on jest z łodzi, uczyl sie w krolewskim czyms tam w anglii wiec facet liznal troche innej wiedzy niz te nasze barany. w łodzi pracuje w dwoch klinikach a obecnie jest tez konsultantem wojewodzkim. tak sie sklada ze przyjezdza w moje rejony i go po prostu kochamCwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny