Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Ania no to razem zachodzimy we wrześniu Ojejejej.... ale się rozmarzyłam. Pobożne życzenia ale może w końcu się spełnią. A jeszcze gdyby przed wrześniem któraś nas ubiegła to już w ogóle skakać z radości nie przestanę.
Jest tu pare kandydatek na brzuch wczesniejszymik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Gdzie je widzicie?
A Ty pojedziesz teraz z CLO i dwie krechy na ciążowym będziesz nam zapodawać za miesiącRedhotka, Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
wszytskie spia ??
ja dzis jak wyjde o 11 to wroce pewnie kolo 18 ..i ciagle na nogach
trzymajcie za mnei kciuki dzis mam egzamin z angielskiego
noo jeszcze dwa dni antybiotyku i finitoRedhotka, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Izunia co u ciebie slonce???
Okropna noc mialam, pieprzony bojler wyj, stary go wylaczyl to go ktos znowu wlaczyl i znowu zaczal wyc...pol nocy nie spalam strasznie sie czuje teraz
Ania powodzenia
hejka
no ten Wasz boiler to porazka, tez bym wkurw miala a do tego strach
mam nadzieje, ze znajdziecie fajne lokum zanim dzidzia sie urodzi.
a ja czekam wlasnie na wizyte u Endo ale wyniki mam dobre wiec to raczej formalność i recepta
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:hejka
no ten Wasz boiler to porazka, tez bym wkurw miala a do tego strach
mam nadzieje, ze znajdziecie fajne lokum zanim dzidzia sie urodzi.
a ja czekam wlasnie na wizyte u Endo ale wyniki mam dobre wiec to raczej formalność i recepta
Oj to super ze wszystko dobrze zaraz dzidzia bedzie jak sie czujesz? -
Asha wrote:Oj to super ze wszystko dobrze zaraz dzidzia bedzie jak sie czujesz?
czuje sie jak ogromna kaczka hahaa i dobrze, ze to juz koncowka. Nie moge sie juz doczekac malutkiej.
tylko okazalo sie, ze mam dodatni GBS (mam paciorkowca)..kurwa no...niby mam dostać na to gowno antybiotyk w szpitalu (bo w ciąży sie nie leczy) i niby to nie jest nic nadzwyczajnego ale i tak sie trochę martwie żeby mala nie zlapala..
-
Iza75 wrote:czuje sie jak ogromna kaczka hahaa i dobrze, ze to juz koncowka. Nie moge sie juz doczekac malutkiej.
tylko okazalo sie, ze mam dodatni GBS (mam paciorkowca)..kurwa no...niby mam dostać na to gowno antybiotyk w szpitalu (bo w ciąży sie nie leczy) i niby to nie jest nic nadzwyczajnego ale i tak sie trochę martwie żeby mala nie zlapala..
oj moze bedzie dobrzeIza75 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Iza moja siostramiała tez dodatni i chłopak zdrowy wiec bedzie dobrze zobaczysz
Asha co sie podsmiewasz z moich temp hahaha nie moja winaIza75 lubi tę wiadomość
-
ja to nie wiem jak sie uda.. chyb ani epoznam swojego wykresu i bedzie mega nie ciazowy ..albo bede miedzy nogami plonac