Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:Bunia 3mam kciuki żeby wszystko w porządku było! ale domyślam się że rzygasz szpitalem. w przyszłym tygodniu pewnie jakoś wyjdziecie?
mnie szmata wystawiła i chyba pojechała do kogoś innego, wkurwia mnie to już, bo sobie wszysykie badania i wizyty ustawiłam...
Mi sie zdaje ze niestety cie nawiedzi dzisiaj popoludniu albo jutro porazka no -
Amelkawszytsko bedzie dobrze trzyamm kciuakski takjak pisze Asha...to niczyja wina tak naparwde.. nie macie wplywu na swoje grupy krwi ..
dotik, Asha, Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Witam sie laseczki
Przestan sie obwiniac!!!! To nie twoja wina do jasnej cholery ze twoj stary ma inna grupe krwi i dziecko dziedziczy po ojcu!!! Daj spokoj!!!! Bedzie dobrze...tak sie zlozylo akurat i tyle, ale to nie twoja wina do cholery!!!! Antosiabedzie zdrowa, za kilka dni wyjdziecie do domu i bedzie wszystko dobrze
wyciągaj armatkę!
Asha wrote:Mi sie zdaje ze niestety cie nawiedzi dzisiaj popoludniu albo jutro porazka no
oby!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 08:58
Asha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:przyszła! jeszcze nieśmiało bardzo ale jest
-
nick nieaktualny
-
Wiem że nie moja wina ale pluje sobie w brode że skoro przy amelii był problem to czego sie spodziewalam teraz?
Forum na tym szpitalnym wikcie jest żebyście
A teraz niusa mam- antosie mi oddali mój dziec wrocil do mamy jutro się okaże co dalejAsha, Cwalinka, dotik, mik82, Redhotka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha bedziesz ze mnei dumna
7 lipca mamy i 1 wizyte w sprawie IUI i PsychologaAsha, Cwalinka, dotik, Redhotka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Wiem że nie moja wina ale pluje sobie w brode że skoro przy amelii był problem to czego sie spodziewalam teraz?
Forum na tym szpitalnym wikcie jest żebyście
A teraz niusa mam- antosie mi oddali mój dziec wrocil do mamy jutro się okaże co dalej
Super ze cora jest z tobaCwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Zawsze to nie gorsze niz porod i dentysta hahahah
W zadne dziury ci nie bedzie zagladacAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny