Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bunia gratuluję i ściskam mocno...
Zdrówka Wam życzę i szybkiego powrotu do domu. Mam nadzieję, że niedługo to nastąpi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 07:05
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Dotik ten Buniowy brzuch miał być Twój to co Ty tam odp*...*lasz na tym wykresie co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 09:37
dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hey Izunia
a ty zarazlo tez
urodzisz
Hey laseczki
Mikus
Hej dziewuszki
ano zaraz i ja sie rozpakuje i sraczki juz dostaje, choć podobno jeszcze z 2 tyg wytrzymam. W sobotę mialam wizyte u gina i wyszlo mu, ze mala wazy ok. 3180, czyli zapowiada sie duza. Z Glutem waga przed porodem wychodzila tak jak u Amelii ok. 500 nizsza i glut urodzil sie 4090...i teraz zapowiada sie spora dziewuszka do wypchnieciaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Iza trzymam kciuki za lekkie wypchniecie
Dotik we no moze siurnij na testaIza75 lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:ja czekam na szmatę, nie wiem gdzie ona jest
ja Ci i tak życzę żeby ta franca nie przyszładotik lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Hej dziewuszki
ano zaraz i ja sie rozpakuje i sraczki juz dostaje, choć podobno jeszcze z 2 tyg wytrzymam. W sobotę mialam wizyte u gina i wyszlo mu, ze mala wazy ok. 3180, czyli zapowiada sie duza. Z Glutem waga przed porodem wychodzila tak jak u Amelii ok. 500 nizsza i glut urodzil sie 4090...i teraz zapowiada sie spora dziewuszka do wypchniecia
Wy to widze olbrzymy hodujeciehhahhah
dotik, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
zetaaa wrote:U nas na razie spokojnie
wszystko idzie jak powinno placzliwa jestem strasznie ciagle codziennie zastrzyki w brzuch..kolejne usg 15 lipca...nie moge sie doczekac mojego Zuziulka
To ciesze sie ze dobrzea zastzryki na co bierzesz?
Ja jestem na etapie muleniai spania hahahah usg mam za tydzien wiec zobacze co tam soe dzieje