Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bunia gratuluję i ściskam mocno...
Zdrówka Wam życzę i szybkiego powrotu do domu. Mam nadzieję, że niedługo to nastąpi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 07:05
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Dotik ten Buniowy brzuch miał być Twój to co Ty tam odp*...*lasz na tym wykresie co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 09:37
dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hey Izunia a ty zarazlo tez urodzisz
Hey laseczki
Mikus
Hej dziewuszki
ano zaraz i ja sie rozpakuje i sraczki juz dostaje, choć podobno jeszcze z 2 tyg wytrzymam. W sobotę mialam wizyte u gina i wyszlo mu, ze mala wazy ok. 3180, czyli zapowiada sie duza. Z Glutem waga przed porodem wychodzila tak jak u Amelii ok. 500 nizsza i glut urodzil sie 4090...i teraz zapowiada sie spora dziewuszka do wypchnieciaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Iza trzymam kciuki za lekkie wypchniecie
Dotik we no moze siurnij na testaIza75 lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:ja czekam na szmatę, nie wiem gdzie ona jest
ja Ci i tak życzę żeby ta franca nie przyszładotik lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Hej dziewuszki
ano zaraz i ja sie rozpakuje i sraczki juz dostaje, choć podobno jeszcze z 2 tyg wytrzymam. W sobotę mialam wizyte u gina i wyszlo mu, ze mala wazy ok. 3180, czyli zapowiada sie duza. Z Glutem waga przed porodem wychodzila tak jak u Amelii ok. 500 nizsza i glut urodzil sie 4090...i teraz zapowiada sie spora dziewuszka do wypchniecia
Wy to widze olbrzymy hodujecie hhahhahdotik, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
zetaaa wrote:U nas na razie spokojnie wszystko idzie jak powinno placzliwa jestem strasznie ciagle codziennie zastrzyki w brzuch..kolejne usg 15 lipca...nie moge sie doczekac mojego Zuziulka
To ciesze sie ze dobrze a zastzryki na co bierzesz?
Ja jestem na etapie mulenia i spania hahahah usg mam za tydzien wiec zobacze co tam soe dzieje