Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Lol, tak na to nie patrzyłam...
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nooo to Cwalinka trzymamy kciukaski podwojnie za staz a pozniej za awans
ehhh ja nawte nie moge sie zwazyc bo mi waga nie dziala kocica wchodzila na nia i wyczerpala baterie ;P
ale jak juz dojde do ladu z tym czyms o czym Asha nie chce slyszec to startujemy z planem Michala :
2 razy w tyg basen
j 2 razy w tyg zumba
co sobote biegamy
brzuszki codizennie
ja zaproponowalam sex codziennie ale Michal chyba jesczze nie jest na to gotowy hahaha
a tak wogole to sie wuitam dzis pierwszy dzien kiedy juz moge pic kaweCwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:Dziennn dobry
Red jak sie czujesz na tych tabletkach? Ja jem produkty z niskim ig i waga leci w 8 dni -2,6kg
Może i ja powinnam powrócić do diety dobrych kalorii (opartej właśnie na niskim indeksie)...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 11:17
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. Wczoraj urodziłam. Dziewczyna 3840 i 59 długa. Poród był straszny. ze względu na to że ma grupę taty a ją mam minusowa jest konfnikt i wzięli ją do inkubatora na lampy. Czuje się jakby mi wyrwali serce. Wiem że tak trzeba ale już przeź to przeszlam i wiem że nigdy nie wiadomo jak to dlugo będzie trealizacji. Jutro miałyśmy iść do domu. Jest mi zle
Ania_84, Asha, Iza75, Redhotka, zetaaa lubią tę wiadomość
-
Amelia polubilam ze juz urodziłas
za reszte tulam i mam nadzieje ze szybko wyjdziecie i obie szybko dojdziecie do zdrowka -
amelia04072006 wrote:Hej. Wczoraj urodziłam. Dziewczyna 3840 i 59 długa. Poród był straszny. ze względu na to że ma grupę taty a ją mam minusowa jest konfnikt i wzięli ją do inkubatora na lampy. Czuje się jakby mi wyrwali serce. Wiem że tak trzeba ale już przeź to przeszlam i wiem że nigdy nie wiadomo jak to dlugo będzie trealizacji. Jutro miałyśmy iść do domu. Jest mi zle
Oj kochana cisze sie ze juz po wszystkim i tulam zeby bylo dobrze
Tez mam konflikt cholera
Sciskam cie najmocniej -
nick nieaktualny
-
Jest o 500g cieższa niż wychodziło z usg i miała byc krotsza a wyszło kawał baby . Ma kupę czarnych klakow. Wszyscy ją oglądają przez ta peruke. Było ustalone od początku ze będzie Antonina Zofia i tak zostało.kiedy będę w domu koleje córki bo teraz nie mam jak. Dziękuję dziewczynki że jesteście. Przepraszam że dopiero się odzywał ale poród był cjeśli później starałam się przypomnieć jak takiego ludzia się obsługuje. Już z powrotowi się głosowała ale zawsze coś lub ktoś przeszkodził.
Usieńka nie bój się na zapas. Coraz sie ciążą i nie myśl o problemach.
Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
AMELIA Kochana z całego serca gratuluje
Zyczę Wam szybkiego wyjścia do domku i żeby wszystko było dobrze.
Antosia faktycznie kawał babki przynajmniej łatwiejsza w obróbce niż takie maleństwo
Buziakidotik, Asha, Ania_84, mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość