Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:tu!
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Dotik Ty robiłaś w końcu ten progesteron po owu, bo ja chyba coś przegapiłam? Jak tak to ile Ci wyszedł?
nie robiłam, bo wypadł mi ten służbowy wyjazd akurat ale będę robić na początku cyklu lh, fsh, estradiol, prolaktyne, tsh i testosteron. i mam usg 3 lipca a 4 lipca wizytę i zobaczymy co powie. znaczy wiem że nic mi nie powie będę nas chyba umawiać do invimedu, pierwsza wizyta, usg + badania gratis, potem chyba nie obejdzie sie bez monitoringu...
ovushit pokazuje mi że jutro @. i pewnie tak będzie. chyba że mnie znienacka dziś zaatakuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 14:55
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:nie robiłam, bo wypadł mi ten służbowy wyjazd akurat ale będę robić na początku cyklu lh, fsh, estradiol, prolaktyne, tsh i testosteron. i mam usg 3 lipca a 4 lipca wizytę i zobaczymy co powie. znaczy wiem że nic mi nie powie będę nas chyba umawiać do invimedu, pierwsza wizyta, usg + badania gratis, potem chyba nie obejdzie sie bez monitoringu...
ovushit pokazuje mi że jutro @. i pewnie tak będzie. chyba że mnie znienacka dziś zaatakuje.
Ja osobiście nie widzę sensu w monitoringu choć sama łaziłam na niego jak idiotka po kilka razy w miesiącu. No chyba że Ci dadzą coś na stymulację to wtedy monitoring jak najbardziej ma sens.
Ja w kolejnym cyklu też będę na początku robić ten pakiet badań co Ty bo ostatnie mam z września 2013 roku i doktorek chce świeże Za dwa miesiące do niego jadę i obiecał mi diagnozę No zobaczymy co on wymyśli...Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
no ja po to chcę monitoring, żeby wiedzieć czy owu się w ogóle odbywa u mnie - bo coraz bardziej wątpię w to. albo nie dojrzewają albo nie pękają. i wtedy jakiś pregnyl albo inne dziadostwo.
wymyśli coś na pewno! trzymię kciukimik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Po raz pierwszy to ją zapalam swiatlo . Ja nadal sama. Młoda w solarium i dzielnie walczy. Wołają mnie na karmienie co 3h i mam ją dla siebie przez około 10 minut. Bilirubina. rośnie a ja jestem żadna krwi i kogoś muszę zabić bo nie wiem czemu Bozia za moje błędy wali w to co wyszlo mi najlepiej w życiu.
Izunia szybkiego, bez komplikacji i bezbolesnego rozpakowania ci życzę
Dziewczynki lowjuWiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 czerwca 2015, 08:31
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Bunia 3mam kciuki żeby wszystko w porządku było! ale domyślam się że rzygasz szpitalem. w przyszłym tygodniu pewnie jakoś wyjdziecie?
mnie szmata wystawiła i chyba pojechała do kogoś innego, wkurwia mnie to już, bo sobie wszysykie badania i wizyty ustawiłam...jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:Doticzku bo Miki dobrze mówi- brzuch się zwolnił
Jeśli nic się nie wydarzy i bilirubina przystopuje to lekarka wspomniała o poniedziałku i nie wiem jak ja to wytrzymam
ale pomyśl że do poniedziałku będziesz się cieszyć wykwintnym szpitalnym jedzeniemamelia04072006, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Po raz pierwszy to ją zapalam swiatlo . Ja nadal sama. Młoda w solarium i dzielnie walczy. Wołają mnie na karmienie co 3h i mam ją dla siebie przez około 10 minut. Bilirubina. rośnie a ja jestem żadna krwi i kogoś muszę zabić bo nie wiem czemu Bozia za moje błędy wali w to co wyszlo mi najlepiej w życiu.
Izunia szybkiego, bez komplikacji i bezbolesnego rozpakowania ci życzę
Dziewczynki lowju
Witam sie laseczki
Przestan sie obwiniac!!!! To nie twoja wina do jasnej cholery ze twoj stary ma inna grupe krwi i dziecko dziedziczy po ojcu!!! Daj spokoj!!!! Bedzie dobrze...tak sie zlozylo akurat i tyle, ale to nie twoja wina do cholery!!!! Antosiabedzie zdrowa, za kilka dni wyjdziecie do domu i bedzie wszystko dobrzeCwalinka, dotik, Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość