Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Gdzie ty to widzisz?
-
Asha wrote:No ja juz cie znam troche
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Glupio ci mowisz hhahahah bo ty taka dobra kobitka jestes
ehh co ja moge jeszcze zjesc zjaldam truskawki, popcorn przegryzlam czekolada.. mam ochote na zupke chinska ser w ziolach
al ejutro nadrobie moja ciaze spozywcza .. jade na imieniny wujka a tam zawsze full wypasAsha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:taaa dobra to j w czym innym jestem
ehh co ja moge jeszcze zjesc zjaldam truskawki, popcorn przegryzlam czekolada.. mam ochote na zupke chinska ser w ziolach
al ejutro nadrobie moja ciaze spozywcza .. jade na imieniny wujka a tam zawsze full wypas
No ja woasnie zjadlam mlode kartofle z mizeria i zaraz rzygne bo za duzo tego byloAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No ja woasnie zjadlam mlode kartofle z mizeria i zaraz rzygne bo za duzo tego bylo
ale nie che mi sie do sklepu isc..bo daleko .. -
Asha wrote:Wczesniej bylo mi niedobrze jak nie jadlam, teraz mi niedobrze jak jem hahahah masakra normalnie
bo inaczej wpierdzielam jak chomik -
Ania_84 wrote:mi by sie przydalo zeby mi bylo nieodbrze jak jjem moze bym schudla
bo inaczej wpierdzielam jak chomik
Ja przez 3 miesiace praktycznie nic nie jadlam i nie schudlam ani nie przytylam w zasadzie....zobaczymy we wtorek co i jak z tym niejedzeniem....ale teraz jest gorzej niz wtedy, bo teraz glodna jestem i jak zjem to mi sie rzygac chce kurwa czy to sie kiedys skonczy -
Asha wrote:Ja przez 3 miesiace praktycznie nic nie jadlam i nie schudlam ani nie przytylam w zasadzie....zobaczymy we wtorek co i jak z tym niejedzeniem....ale teraz jest gorzej niz wtedy, bo teraz glodna jestem i jak zjem to mi sie rzygac chce kurwa czy to sie kiedys skonczy
z charakterkiem