Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ja nie akceptuje zadnego " moze" ....bedzie i tyle!!!!!!!
-
Ania_84 wrote:wiesz..ostatnio stwierdzam.. ze juz nie mysle ze musi..tylko niech bedzie.. przynajmniej do konca roku bylo by fajnie miec swiedomosc ze w nowym roku wszytsko sie zmieni
To jest szczesliwy rok....mowie ci! Bedzie! Zobaczysz...wspomnisz moje slowa -
Moj michal sie zmieje ze jak splodzimy we wrzesniu to sie urodzi w czerwcu i bedzie mial dwa blizniaki wariaty na glowie bo ja tez blizniak zodiakalny
chcialabymm... chcialabym wreszcie odethcnac a nie ciagle gonicz kroliczka -
Ania_84 wrote:Moj michal sie zmieje ze jak splodzimy we wrzesniu to sie urodzi w czerwcu i bedzie mial dwa blizniaki wariaty na glowie bo ja tez blizniak zodiakalny
chcialabymm... chcialabym wreszcie odethcnac a nie ciagle gonicz kroliczka
wierze ci kochana
I juz niedlugo odetchniesz...ale tylko na chwilke....na zrobienie testu hahahah bo potem znowu zmartwienia hahahhaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
ojj tak .. wteyd bede schizowala ..jeszcze po tym ostatnim co koledze sie przydarzylo to juz totalnie ..
-
Asha wrote:Co sie koledze przydarzylo? Znowu cos zapomnialam
oczywoscie polskie podejscie..i kazali jej rodzic naturalnie 11 h sie meczyla biedna ..
we wtorek byl pogrzeb
po sekcji mowia ze dziecko zdrowe.. pepowina sie nei owinelo.. wiec teraz badaja lozysko i pepowine.. jak mi to mowil to lzy mi lecialy -
Ania_84 wrote:nie bo chyba nie pisalam ..kolegi coreczka miala sie urodzic 20 czerwca 18 czerwca pojechali na usg bo jego zona nie poczula ruchow.. okazalo sie ze malaanie zyje
oczywoscie polskie podejscie..i kazali jej rodzic naturalnie 11 h sie meczyla biedna ..
we wtorek byl pogrzeb
po sekcji mowia ze dziecko zdrowe.. pepowina sie nei owinelo.. wiec teraz badaja lozysko i pepowine.. jak mi to mowil to lzy mi lecialy
O kurwa -
powiem ci ze jak mi to powiedzial to stwierdzilam ze ludzie jednak maja gorzej niz my.. a dlaej zyja..
-
dokaldnie ....jak to sie mowi rodzice nie powinni chowac swoich dzieci ..
niby powiedzieli ze to elpeij dla niej bo organizm szybciej dojdzie do siebei ..ale.. jakos .. nie wiem czy nie lepiej dla psychiki ccWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 20:01
-
Ania_84 wrote:dokaldnie ....jak to sie mowi rodzice nie powinni chowac swoich dzieci ..
Dopiero zalapalam co napisalas mialam sie zapytac ...gdzie chowac hahahha mowilam ci pisz prostym jezykiem do mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 20:03
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:dokaldnie ....jak to sie mowi rodzice nie powinni chowac swoich dzieci ..
niby powiedzieli ze to elpeij dla niej bo organizm szybciej dojdzie do siebei ..ale.. jakos .. nie wiem czy nie lepiej dla psychiki cc
Psychicznie napewno nie lepiej -
Asha wrote:Dopiero zalapalam co napisalas mialam sie zapytac ...gdzie chowac hahahha mowilam ci pisz prostym jezykiem do mnie
ale skonczmy ten temat .. bo tylko przygnebia ..Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Wracajac do tematu...wszystko bedzie dobrze... wszystko sie uda
oo tak pewnie ze sie uda.. w koncu Michał musi nauczyc sie robic mebelki dzieciece
Asha lubi tę wiadomość
-
hehe .. no wlasnie mu mowilam ze juz moglby zaczac
moze go namowie zeby zacal robic .. tylko musze mu dac przyklad .. no i zeby bylo funkcjonalneAsha lubi tę wiadomość