Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
kassandra wrote:A wiecie co ??? az wstyd sie przyznać ale dzis jak wracałam z pracy to ech a niech powiem... nie doniosłam siusiu do domu ! ale obciach , tylko sie modliłam żeby zaden sąsiad nie zechciał wsiąść ze mną do windy ... ;/
Nie zmiescilo ci sie w pojemniku? No coz , kazdemu sie moze zdarzyc, cwicz miesnie Kegla dobrze ze bylas niedaleko domuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 19:20
-
kassandra wrote:Zwolnić to Cię nie mogą, az do momentu kiedy nie wrucisz z macierzyńskiego także badx spokojna a jak bedą się mścić to czmychniesz na L4 a potem odrazu na macierzyński i niech się bujaja !!
-
Asha wrote:Ten system of jest jakis zjebany, zaznaczylam ze wszyscy mnie wnerwiaja i mi dal 10 punktow za to masakra, przeciez ja zadnych objawow nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 19:31
-
amelia04072006 wrote:to jak bys wpisala ze ty wszystkich w kurwiasz to dostalabys w bonusie teste ciazowego ?
Ooooo to by bylo git to wy wpiszcie ze ja was wkurwiam moze to podziala hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 19:32
-
kassandra wrote:No Szwecja to cywilizowany iw praktyce prorodzinny kraj, nie to co u nas - pieknie tylko w mowie w telewizorze a w rzeczywistości jak by pracodawcy mogli bez konsekwencji zwalniać cieżarne to robili by to w trymigi ...