Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Ja dobrze widzę? Senat za in vitro???
Teraz niech Komorowski chox dotrzyma słowaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 19:48
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie nie podnosila tempka teraz i przy luteinie jest byla taka sama tez mialam wahania temperatury
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
witam sie z tempka z kosmosu.. 13 dc..a o 7:45 mialam 36,81 odjelam 0,05 bo zawsze mierze o 7 ale podobno orgametril podnosi tempke
wczoraj mialam mega dzien z mezusiem.. najpierw festiwal samochodó tuningowanych cos co oboje kochamy ahhhhhpieknosci bylo.. nawet sobie zafundowalismy jazde z profesjonalista na drifcie aaaajj.. o malo nie bełtnelam nnooo ale
ponziej rosolek u rodzicow., nastepnie gofry lody, a na kolacje kielbaski z grila piwko i salatka..taka nasza kolacja hihi
i gdyby nie akt ze ledwo sie ruszałam bo tak mnie ledzwia naparzaly to byloby cudownie..wogole mamasie ze mnei zmiela bo ugotowala kluski do rosolu..a ja co czulam kluski takie z rozpuszczonym na nich maselkiem..
Asha co tam u Ciebie ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 08:40
Redhotka, Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia, bardzo fajny weekend...
U nas mąż dalej z przyczepą "walczy". Jest już piękna w środku... W niedzielę powiesiłam w niej firanki i zasłonki, to od razu przytulniej się zrobiło. Z zonków, to się nam pokrowiec od materaca trochę w praniu skurczył, na ale cóż...
Dotik co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 08:49
Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej kochane, ja juz w pracy
w Karkowie i WIeliczce fajnie ale i meczaco, jednak sporo rozni sie wychowwywanie przeze mnie corki a wychowywanie siostry swoich dzieci
dziewczyny w zblizonym wieku wiec sie spinaly czasami i ciezko czasem bylo to wytrrzymac
Red fajnie ze przyczepa coraz lepiej wyglada
Ania cudny weekendzik
Dotik a ty juz na urlopiee tak?? jak tam?
Asha mam nadzieje ze dobrze sie czuejcie w domciu i ze milo spedzasz czas z synem
Izus jak sie tam czujesz?
Amelciu i jak tam sobie radzicie??Ania_84, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja zaraz wracam do pracy .. znaczy ide do drugiego pokoju
cycki mnie naparzaja jak cholra.. chyba pierwszy lek ktory tak na mnei dziala :>
w sorde chyab trasa do łodzi na porgrzeb .. czwartek od raana do 16 jezdzimy na audyty z nowym oprogramowaniem.. wiec bedzie ciekawie.. ..
Cwalinka a Ty jak tam na stazu ?? -
nick nieaktualny
-
Czesc laseczki...ja chasam po domku po tych pietrach ze nogi to mi w dupe wlaza od dwoch dni ale cudnie jest odrazu jak w domu ogarnelam juz praktycznie wszystko i jest mi cudnie...pogoda sie schrzanila no ale coz, ale i tak drzwi otrawte mam i wietrze calyczas piknie jest....i tylko ptaszki mi spiewaja no mowie wam ta cisza taka glosna ze cos niesamowitego
Redhotka, Ania_84, Iza75 lubią tę wiadomość