Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Czesc laseczki...ja chasam po domku po tych pietrach ze nogi to mi w dupe wlaza od dwoch dni ale cudnie jest odrazu jak w domu ogarnelam juz praktycznie wszystko i jest mi cudnie...pogoda sie schrzanila no ale coz, ale i tak drzwi otrawte mam i wietrze calyczas piknie jest....i tylko ptaszki mi spiewaja no mowie wam ta cisza taka glosna ze cos niesamowitego
Zajebiaszczo
a ja nadal w dwupaku... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha super
Iza dokłądnie zmień opis
ja mam mega powera nie wiem skad ale sie pojawil
plus dolegliwosci jak poowulacyjne.. masakra -
Asha wrote:oj to ciezko ci musi juz byc
A ja slucham moich ptaszkow od rana wczoraj obiadek na dworku zjedlismy oj nie moge z podziwu wyjscAsha lubi tę wiadomość
-
IZuniea kciuki zeby mala juz sie zdecydowala pogadaj do niej ze juz chcesz zobaczyc jej oczka buziaczka.. i ze czeka na nia niezle zarcie
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:izunia kaz jej wychodzic a nie meczy matke, moze bedzie to grzeczne dziecko i poslucha mamusie
a ja wczoraj wlaczylam z jowi wlosami i wszami blechhhhh
o matko wspolczuje.. ja dwa razy mialam w przedszkolu .. bleee -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no masakra dziecko pielegnowalam ponad 2 godziny same wlosy, ledwo stalam potem na nogach
wczesniej to bylo tak ze co jakis czas przychodzila pani i sprawdzal;a..mielismy jedna ture odwszania w przedszkolua druga w domu,.,. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:kolezanka pracuje w przedszkolu i mowi ze nie raz dzici chodza az im sie czupryna rusza a ona nie moze zwrocic uwagi rodzicom.. bo teraz zmienily sie jakies prawa..odnosnie wlasnie informowania rodzicow..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 09:55
-
Redhotka wrote:Pitolisz! Super, przecież to się błyskawicznie rozchodzi, więc takie dziecko w ogóle nie powinno przychodzić...
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:serio mowi ze jak kiedys zwrocila uwage to dostala opirnicz od dyrektorki ze rodzice moga pozwac ja o szykanpowanie dziecka.. i takie tam.. wogole jak powiedziala rodzicow to ten zamiast podziekowac i wziasc dziecko.. to ta jesczze zmorda na nia ze jak ona smie .. i matka nic nie zrobila.. bo stwierdzila ze ta klamie..
No makabra! Sama bym tej przedszkolance przytaknęła i niech mnie pozywa za szykowanie dziecka, ale niech z wszami spada leczyć do domu (no sorry, ale dobro ogółu ważniejsze).