Zdziska i Elbieta
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Asha wrote:Czesc laseczki...ja chasam po domku po tych pietrach ze nogi to mi w dupe wlaza od dwoch dni
 ale cudnie jest 
 odrazu jak w domu 
 ogarnelam juz praktycznie wszystko i jest mi cudnie...pogoda sie schrzanila no ale coz, ale i tak drzwi otrawte mam i wietrze calyczas 
 piknie jest....i tylko ptaszki mi spiewaja no mowie wam ta cisza taka glosna ze cos niesamowitego 

Zajebiaszczo
a ja nadal w dwupaku... - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Asha super

Iza dokłądnie zmień opis
ja mam mega powera nie wiem skad ale sie pojawil
plus dolegliwosci jak poowulacyjne.. masakra
                                 - 

full wypas relaxAsha wrote:
 oj to ciezko ci musi juz byc 
A ja slucham moich ptaszkow od rana
 wczoraj obiadek na dworku zjedlismy oj nie moge z podziwu wyjsc 

Asha lubi tę wiadomość
                                 - 

IZuniea kciuki zeby mala juz sie zdecydowala
 pogadaj do niej ze juz chcesz zobaczyc jej oczka 
  buziaczka.. i ze czeka na nia  niezle  zarcie 

Iza75 lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Cwalinka wrote:izunia kaz jej wychodzic a nie meczy matke, moze bedzie to grzeczne dziecko i poslucha mamusie

a ja wczoraj wlaczylam z jowi wlosami i wszami
 blechhhhh
o matko wspolczuje.. ja dwa razy mialam w przedszkolu .. bleee - 
                        nick nieaktualny
 - 

to i tak ze szybko zauwazylas.. bo kolezanka pracuje w przedszkolu i mowi ze nie raz dzici chodza az im sie czupryna rusza a ona nie moze zwrocic uwagi rodzicom.. bo teraz zmienily sie jakies prawa..odnosnie wlasnie informowania rodzicow..Cwalinka wrote:no masakra dziecko pielegnowalam ponad 2 godziny same wlosy, ledwo stalam potem na nogach
wczesniej to bylo tak ze co jakis czas przychodzila pani i sprawdzal;a..mielismy jedna ture odwszania w przedszkolua druga w domu,.,. - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyPitolisz!Ania_84 wrote:kolezanka pracuje w przedszkolu i mowi ze nie raz dzici chodza az im sie czupryna rusza a ona nie moze zwrocic uwagi rodzicom.. bo teraz zmienily sie jakies prawa..odnosnie wlasnie informowania rodzicow..
 Super, przecież to się błyskawicznie rozchodzi, więc takie dziecko w ogóle nie powinno przychodzić... 
                                Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 09:55
 - 

serio mowi ze jak kiedys zwrocila uwage to dostala opirnicz od dyrektorki ze rodzice moga pozwac ja o szykanpowanie dziecka.. i takie tam.. wogole jak powiedziala rodzicow to ten zamiast podziekowac i wziasc dziecko.. to ta jesczze zmorda na nia ze jak ona smie .. i matka nic nie zrobila.. bo stwierdzila ze ta klamie..Redhotka wrote:Pitolisz!
 Super, przecież to się błyskawicznie rozchodzi, więc takie dziecko w ogóle nie powinno przychodzić... 

- 
                        nick nieaktualnyAnia_84 wrote:serio mowi ze jak kiedys zwrocila uwage to dostala opirnicz od dyrektorki ze rodzice moga pozwac ja o szykanpowanie dziecka.. i takie tam.. wogole jak powiedziala rodzicow to ten zamiast podziekowac i wziasc dziecko.. to ta jesczze zmorda na nia ze jak ona smie .. i matka nic nie zrobila.. bo stwierdzila ze ta klamie..

Coraz mocniej się utwierdzam w tym, że świat schodzi na psy, a niektórzy nie powinni mieć jednak dzieci... Jakąś higienistkę należałoby zatrudniać do odsiewu... 
No makabra! Sama bym tej przedszkolance przytaknęła i niech mnie pozywa za szykowanie dziecka, ale niech z wszami spada leczyć do domu (no sorry, ale dobro ogółu ważniejsze). 

35odc.