Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane
witam sie z kawka
Cwalinka a Ty jak tam w tej pracy spoko jest ??
Red tupotam z Toba
u mnie dalej tempka leci w góre dzis mialam tak porabane sny ze szok..najpierw sniła mi sie znajoma.. płakała że jest w ciazy a lekarz nic jej nie powiedzial i kazal brac antykoncepcyjne.. i brala do 11 tyg.. i ze boi sie czy dziecku nic nie bedzie ...
pozniej przebudzilam sie i zaczal mnie bolec brzuch jak na @ .. ale poszlam dalej spac..noo i zaraz mi sie snilo ze sprawdzam "paluchem" a tam krew.. najgorsze jest to ze w tym snie probowalam jak ona smakuje az sie obudziłam
któa mnie przebije z dzisieszymi snami
MIkuś a mam pytznie czy mierzylas temp jak bralas orgamtril ?? bo czytałam ze to on moze podnosic mi tak tempke ..Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Red ja dalej trzymam kciuki do tego poniedzialku nieustannie
nooo powiem szczerze ze ani po lucie ani po dupku nie mialam takich jazd
nie wiem co za koks mi daja..ale niezle wali
z checia bym ci oddała ta moja tempke a wziela TwojaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 08:32
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobraa przekazuje ci moje 37,19 .. bierzzz
noo jeszcze 9 dni tego mam brac
bo wczoraj dopieor sie jegomosc rozgoscil a ty juz bys chciala wiedziecWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 08:43
Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no dobra nie gdybamy czekamy do poniedzialku
nie... orgametril ma działanie progestagenne, ma "zmusic" moje endometrium do tego zeby sie złuszczylo podczas @.. jesli sie zluszczy i w 3-5 dc nie bede miala 10 mm to wyklucza polipa .. jelsi nie..to potwierdza.
ale czytałam wypowiedzi ze moze podnosci tempke wiec to chyba stad te tempki ..bo innego wyjasnienia nie mam.. w 7 dc nie bylo pecherzyków dominujacych .. wiec owulke wykluczam..szczegolnie ze orgametril hamuje jajeczkowanie ..Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia Ciebie nikt nie przebije
ja za to od 3 sie co chwile budzilam, przed czwarta bylam gotowa sie zerwac do pracy
a w pracy w porzasiu, radze sobie coraz lepiej, przyjmuje wnioski kompletuje dokumenty, jakos daje rade :d
REDZIK MIMO WSZYSTKO ZACISKAM KCIUKIRedhotka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka to super mam nadzieje ze jak praca ci sie podoba to ze uda ci sie tam zostac
ja walcze z programem , informatycy z NFZ rozkladaja rece jak to rozkminie to chyba do nich napisze z emaja mnei zatrudnic skoro oni nie ogarneli a ja tak -
nick nieaktualnyTo wszystkie chyba miałyśmy średnią noc ja przed 6 się przebudziłam i się jakoś dziwnie czułam, ale udało mi się zasnąć jeszcze. Ostatnio grzecznie 23 - 23.30 kładę się spać...
Ania, to trzymam kciuki, by jednak się tam wszystko dobrze złuszczyło.
Cwalinka, cieszymy się, że zawodowo idzie w dobrą stronę.
Gdzie reszta znowu?Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:no dobra nie gdybamy czekamy do poniedzialku
nie... orgametril ma działanie progestagenne, ma "zmusic" moje endometrium do tego zeby sie złuszczylo podczas @.. jesli sie zluszczy i w 3-5 dc nie bede miala 10 mm to wyklucza polipa .. jelsi nie..to potwierdza.
ale czytałam wypowiedzi ze moze podnosci tempke wiec to chyba stad te tempki ..bo innego wyjasnienia nie mam.. w 7 dc nie bylo pecherzyków dominujacych .. wiec owulke wykluczam..szczegolnie ze orgametril hamuje jajeczkowanie ..
W zeszłym miesiącu brałam orgametril 10-25 dc, faktycznie, po pierwszej porannej dawce (a zażywałam olaboga 4 tabletki dziennie!) temperatura poszła w górę, aż mi owulację zaznaczyło na wykresie Praktycznie nie było sensu mierzyć temperatury, bo podniosła się sztucznie, ja orgametril dostałam na oczyszczenie jajnika z czegoś co tam się ostało po torbieli. Pan doktor małomówny coś tam burknął, że jakieś strzępki torbieli chyba, czy nawet "farfocle" powiedział... dzisiaj idę do innego lekarza, to mi powie czy już wszystko graAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Hej laski
Ania ja nie mierzyłam tempki przy orgametrilu więc niestety nie pomogę...
Red ja Ci życzę żeby to nie były wkręty tylko wiesz co Ale niedobrze może być też po lucie. U mnie tak od 6-7 dnia brania luty już się włączały mdłościRedhotka lubi tę wiadomość
-
O Marietta dzieki..bo juz sie wystraszylam ze moze jakims cudem jakies plemnik sie zablak i przed malpa byal jakas owulka hahahah
Red no ja nie wiem .. spitoliły wszytskie .. chyba tu zaraz smierdzacego focha puszcze
co do polipa..mam nadzieje ale w glebi duszy cos czuje ze to własnie to .. sporo z objawów sie zgadza.. bolesne @, obfite ze skrzepami.. plamienia srodcykliczne, i bóle @ w trakcie cyklu .. jakos juz sie nastawilam ze to bedzie to .. tylko szkoda ze przez 2 lata rzaden sie nie skapnal ;?Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Ale niedobrze może być też po lucie. U mnie tak od 6-7 dnia brania luty już się włączały mdłości
Co tam u Was? Dobrze, już się czujecie - tak w 100%?
Ania_84 wrote:tylko szkoda ze przez 2 lata rzaden sie nie skapnal ;?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 09:39
-
Red dlatego ja preferowalam lute dowciapna
wiem..niestety ..ale teraz wrzucam na luz.. ide wg ustalonego planu i juz
fuck..zapomnialam o krzywej cukrowej i insulinowej ze mam zrobic.. musze jakos na tyg ogarnac temat ;/
REd jak bede miala wyniki to przypomnisz mi ta stronke co obliczalyscie te wskazniki ?? z krzywej cukrowej i insulinowej ?
Mik a jak tamjuz wyzdrowieliscie w 100% ??
aaa wczoraj juz nie dalam rady ale moj klomb a raczej jed=go ogrodzenie sie buduje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 09:47
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:REd jak bede miala wyniki to przypomnisz mi ta stronke co obliczalyscie te wskazniki ?? z krzywej cukrowej i insulinowej ?
Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość