Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:Aniutek co zrobilam ze juz mnie nie chcesz :'( ?
Po ostatniej akcji 35+ ograniczam liczbe "przyjaciolek" i tego co kto ma widziećWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 17:10
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej kochana nic robilam porządki i widocznie za szybko klikalam bo ostatnio sporo mi powysylalo dzuewczyn z powodu tego ze jestem moderatorem i dzis usuwalam
Po ostatniej akcji 35+ ograniczam liczbe "przyjaciolek" i tego co kto ma widzieć
Mnie na 35 nie chca bo jestem na tym watku a co tam sie stalo tak wogole, bo ja wiesz , ostatnio ciemna jestem ??????Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Tak myslalam wiec i tak se ciebie zaprosilam bo kto jak kto ale moderatora to trzeba znac
Mnie na 35 nie chca bo jestem na tym watku a co tam sie stalo tak wogole, bo ja wiesz , ostatnio ciemna jestem ??????
Pozniej wyszlo ze tam na 35+ od rana sie do mnie czepialy a w ja doczytalam i im tez choc grzecznie odp tamte pozniej o te ixh gry slowne poszlo na.inny watek wogole zadyma o stolec
Ale bylo minelo chcialam dobrze niestety one niby dla.jaj ale rozwalily sporo mojej pracy -
Na 35 jest krag zamkniety. Kiedy jedna cos powie to reszta spiewa tak samo mimo ze moga miec zupelnie inne zdanie. Iza zalozyla tam watek, jak dla mnie ciekawy ale tamte wsiadly na ize i zrobily syf. Nie wiem po co bo przeciez kazdy ma mozliwosc utworzyc swoj watek a kazda sama decyduje czy chce tam wejsc czy nie. 35+ zrobily dym tylko dlatego ze roszcza sobie prawo do wszystkiego. Uwazaja ze moga gnoic kazdego bo maja wiecej niz 30 lat. Chore ale to ich kolko rozancowe.
Szkoda bo duzo wiesz i wielu moglabys pomoc ale aniutek rob to co robilas do tej pory, jestes na wielu watkach i pomagasz. Ktos kto bedzie szukal pomocy wszedzie cie znajdzie tyle tylko ze wiecej bedziesz miec roboty, olej je cieplym moczemAnia_84, shimmer_lip, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Wiem kochana
Na poczatku sie przejelam bo wzięłam czesc do siebie szczególnie ze niby to nie do mnie sie tyczylo ze zle niby zrozumialam ich gre slow ale miwiac o mnie jedna powiefziala "rznie ciamajde a druga dopowiedziala masz na myśli sex z ciamajda no to nie jest ok "
I jak to przeczytalam to im odp ze nie maja prawa obrazac mojego meza one oczywiście ze to nir o niego chodzilo ale pietwsze moje odczucie bylo takie ze przykro mi sie zrobilo pozniej cos gadaly ze pewnie samobójstwo zaraz popelnie bo nikt nie bedzie wielbil mojego watku generalnie najpierw zrobilo mi sie przykro a pozniej stwierdzilam ze ooeje to
Dlatego postanowilam troche porzadku zrobic -
wiem ze nie wszytskie bo z kilkoma gadalam.. kilku znich pomagalam w interpretacji.. ale juz mnie to zwisa ze tak powiem lekko
a tak wogole dzien dobry
ja mialam strszna noc.. dawno takiej nie mialam mialm okropne sny az sie budzilam zlana potem .. -
nick nieaktualny
-
Hej cwalinka jak tam Jowi ??
my bylsmy u rodzicow przywieli wijskich jajeczek i ogorkow prosto z pola mniam :Dsalatka zrobiona -
nick nieaktualny
-
hejka kochane ja jak zwykle tylko na chwilke i przepraszam niemam czasu nadrobic czytania anius wykasowalas mnie z przyjaciolek u mnie moze byc bo brak czasu wolnego...praca jedna druga i dom...dzis ide do pracy nr2,jutro popoludniu ginek zaczynam dzialac zobaczymy co mi powie co bedzie kazal itp.,sroda praca nr2,czwartek praca nr2 piatek dom,sobota dom niedziela nocki i tak do przyszlego tygodnia :-\mam nadzieje ze u was oki pamietam caly czas :-* przyjdzie zima rybka wroci :-*
Ania_84, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No lookam gdzie wszyscy. Sie znowu podziali
mik82 lubi tę wiadomość