Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:pociskam serek ziarnisty
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haaa zobaczcie jaka oferte pracy znalazlam Pracownik biurowy
"WYMAGANIA - Osoba zarejestrowana w MUP - 6 m-c doświadczenia w pracy biurowej - Znajomość systemu Subiekt - Obsługa pakietu Microsoft Office - Prawo jazdy kat. B - Mile widziane Panie po 30 r.ż. w początkowej ciąży lub planujące Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV."Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 11:30
Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Hej kochane, z wielka ulga i ogromnie szczesliwa informuje, ze dzis o 11.35 przyszla na swiat Hania, waga 4000, mierzy 55cm, 10 punktów
urodzona silami natury, choć tak sie zastanawiam nad tym określeniem bo jakie to sily natury jak to ja prawie zdechlam wypychajac mala...
jestem padnięta ale od tej adrenaliny i stresu nie moge zasnac
uczymy sie siebieRedhotka, Asha, Marietta, mik82, amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Hej kochane, z wielka ulga i ogromnie szczesliwa informuje, ze dzis o 11.35 przyszla na swiat Hania, waga 4000, mierzy 55cm, 10 punktów
urodzona silami natury, choć tak sie zastanawiam nad tym określeniem bo jakie to sily natury jak to ja prawie zdechlam wypychajac mala...
uczymy sie siebie
Aaaaaaaaaa kochana gratuluje ale szczescie odpoczywajcieIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Hej kochane, z wielka ulga i ogromnie szczesliwa informuje, ze dzis o 11.35 przyszla na swiat Hania, waga 4000, mierzy 55cm, 10 punktów
uczymy sie siebieIza75 lubi tę wiadomość
-
uczymy sie siebie
swoja droga to forum proukuje duuuze dzieci i godzina podobna do mojej
jeszcze zyje tak wogole ale dziecie mnie wykancza
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Zaraz wkroczę...
Szkoda ze was nie ma, moje dziadostwo padlo i mam chwilke ale weekenda mamy wiec forum usypia,
Nie wiem czy mowilam ale ciesze sie ze jestescie nawet jak was nie ma :-*
Lowju do boluRedhotka, Ania_84, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość