Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dokaldnie ..ehhh mam nadzieje ze szybko sie pozbedziesz ustrojstwa
moj pomysl na dzisiejszy obiad
http://www.zajadam.pl/pizza/domowaRedhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:izunia kaz jej wychodzic a nie meczy matke, moze bedzie to grzeczne dziecko i poslucha mamusie
a ja wczoraj wlaczylam z jowi wlosami i wszami blechhhhh
lubie ale nie za wszy
wrocilam do domu tak jak przewidzialam, nastepne ktg w czwartek i jaknic sienie ruszy to prawdopodobnie w piątek wywolanie...
teraz drzemne sobie bo mam doscCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z Torunia - urlopu ciąg dalszy
Całuję gorąco!!!
Iza, szturnij Hanię niech wyłazi w końcu, wiadomo że u mamy w brzuchu najlepiej, ale nuech nie przesadza - na świecie też jest fajnie
Asha - suuuuper się cieszę żeś szczęśliwa w nowym zazdroszczę tego metrażu
Kasia, fajnie że staż w toku i chyba jesteś zadowolona?
Red, wspinaj się z tą tempką - trzymam kciuki!!
Ania, Mik, Bunia i reszta? ściskam i pamiętamRedhotka, Cwalinka, Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ja.dziś w rozjazdach
Red trzymam kciuki
Asha widzusz matki nie ma to watek przycicha
U mnie orgametril zmienił oblicze moich pieknych przewidywalnych wykresów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc laski
dziecie wisi na cycu wiec jedna reka ale cos napisze.
porod straszny, dziecie ulozone zle. byly wskazania do ciecia ale mialam gowniarza przy porodzie i bal sie podjac decyzje bo to przecie koszty sa. wymeczylam sie okrutnie, malej spadalo tetno a mnie kretyn jebal ze nie wspolpracuje. efekt taki ze musialam byc naciata ale to nie wystarczylo wiec dodatkowo peklam i najprawdopodobniej pekl zwieracz odbytu jak to sie ladnie nazywa. w skrocie nie trzymam pierdow i mam problem z dobiegnieciem do kibla jak mnie sra... cisnie. wina szpitala i jesli okaze sie ze bede miec problemy i to wszystko nie minie bede sie sadzic ze szpitalem.
dupa mnie rwie, nie moge siedziec ani chodzic a moje dziecie lubi tylko mamunie bo nawet lozko ja boli.
chyba ma tasiemca bo ciagle je, moj cyc nie wystarcza i musi byc na sztucznym mleku. zoltaczka ustepuje i klocek rosnie
dotik dobrych ludzi zlo sie nie trzyma wiec ten to cos to tylko takie nic .
asha jednak imprezke zrobimy u ciebe- w nowym ogrodku
laseczki lowju wszystkie, ale w morde nie nadrobie wszystkiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 09:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki
Maaaatkkkooooo ile mnie tu nie było! Ale z nadrobieniem Was problemu nie miałam
Dopiero dziś do pracy wróciłam bo razen ze starym leżeliśmy w domu na antybiotyku bo nas taka cholerna angina złamała że szok. Dobrze że póki co młody się uchował przed tym gównem, ale Tomek w czwartek miał 41 stopni i byłam przerażona że mi chłop zejdzie a przcież jeszcze mi potrzebny A wczoraj mieliśmy rocznicę ślubu i nawet się nie bzyknęliśmy bo oboje padliśmy zanim w ogóle pomyśleliśmy o bzykaniu haha
Bunia przesrane Wybacz ale w tym przypadku w bólu się z Tobą nie połączę. Zaj***łabym gówniarza! Buźki daj dziewczynom od forumowej ciotki
Izunia uparte to Twoje dziewcze...trzymam kciuki żeby się Hania zdecydowała wyjść bez pomocy
Asia cieszę się Kochana że jest Ci dobrze...należy Ci się wreszcie życie sielskie, anielskie...Naciesz się tą ciszą bo do stycznia już niedaleko
Red życzę Ci Kochana żeby to był Twój najdłuższy cykl na tym forum pomimo tego że już wcześniej biłaś rekordy
Kasia za walkę z wszami na włosach Jowi podziwiam bo ja przy mojej cierpliwości czytaj: jej braku ...to chyba bym świra dostała
Dotik pojechałaś na pierniki? Ja mam do Torunia godzinę autostradą a do tej pory jeszcze się nie zebraliśmy Udanego wypoczynku Kochana
Ania ja na orgametrilu czułam się rewelacyjnie ale o owulacji nie było mowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 11:11
Redhotka, Cwalinka, Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bunia masakra ..
Mikus dobrze ze juz po .. doleczcie sie oboje.
co do orgamerilu nawet ok go znowsze wiem ze blokuje jajeczkowanie i podnosi tempke i chyba stad te moje tempki
ja dopiero siadlam na tyleczku ..
pierwszy posielk o 15 zjaldam..bo tak to non stop w trasie i pokazówki programow dopasywowanie sprzetu .. a to byly tylko 3 nzozy..masakra .. pozniej jak wrocila wzielismy sie za dalsze prace przy naszym klombie i tak zeszlo ..
taraz jak dobrzy budowlancy loimy piwko a coWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 19:42
Redhotka lubi tę wiadomość