Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydotik wrote:Dzięki Dziewczyny :*
tak, leżę już i się nudzę niestety nie zrobią mi teraz histeroskopii ani hsg do dupy trochę, no ale co zrobię jak nic nie zrobię -
Dotik trzymam kciuki
ja jestem zalamana ten 2009 rok mnie wykonczy
wszytsko idzie pod gorke.. pojawiaja sie bledy ktorych nawet NFZ nigdy na oczy nie widzial po porstu jakis koszmar -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dotik trzymam kciuki
ja jestem zalamana ten 2009 rok mnie wykonczy
wszytsko idzie pod gorke.. pojawiaja sie bledy ktorych nawet NFZ nigdy na oczy nie widzial po porstu jakis koszmar
Mój mąż dostał ostatnio od urzędu skarbowego informacje, że musi podać z jakim US rozliczał się przez ostatnie lata i symbol tego formularza... Rozliczamy się razem, ale mamy meldunek w różnych miejscowościach i że oni między sobą tego nie załatwiają...
Najśmieszniejsze, że teście mają podobną sytuacje i teściowa dostała podobne pismo (ten sam US co mojego męża). Taki się porządek ma w papierach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 14:33
-
co za banda kretynów
Ania, dasz radę się z tym uporać, trzymam kciuki :*
u mnie nadal nudy, z ciekawszych rzeczy czekam aż czopek zacznie działać a wieczorem mam sobie romantyczną sesyjkę z lewatywą zrobić
EDIT: nie wiadomo o której, od rana mam być gotowaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 14:52
Redhotka lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnydotik wrote:co za banda kretynów
Ania, dasz radę się z tym uporać, trzymam kciuki :*
u mnie nadal nudy, z ciekawszych rzeczy czekam aż czopek zacznie działać a wieczorem mam sobie romantyczną sesyjkę z lewatywą zrobić
EDIT: nie wiadomo o której, od rana mam być gotowa
No to od rana kciukamy! Jak będziesz już w stanie, to nie zapomnij się do nas odezwać, byśmy wiedziały, że Cię tam na stole nie podmienili.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 15:18
mik82, dotik lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Ale Cię romanse czekają...
No to od rana kciukamy! Jak będziesz już w stanie, to nie zapomnij się do nas odezwać, byśmy wiedziały, że Cię tam na stole nie podmienili.
:*
takiej drugiej jak ja nie znajdą
Mik, gdzie wykres schowałaś??Redhotka, mik82 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik mowisz lewatywke
mmm.. midodzio
ehh tak sie zestresowalam ze sie porycalam teraz mnie leb boli jak cholera
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:dotik mowisz lewatywke
mmm.. midodzio
ehh tak sie zestresowalam ze sie porycalam teraz mnie leb boli jak cholera
Aniu... Nie martw się, nie stresuj, będzie dobrze! idziesz jutro do tego szpitala?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 18:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po wizycie. Specjalnie mnie nie badał, profilaktycznie dostałam lutę - narazie do następnej wizyty (za 2 tygodnie), na której już będziemy szukać lokatora.
Dumny z przyrostu mojej bety.
Dostałam również rygorystyczną dietę dla kobiet z cukrzycą ciążową, którą mam stosować od dziś, oczywiście ze względu na moją wagę i ze względu na "łatwiejszy start" dla przyszłego noworodka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 16:55
dotik, Ania_84, mik82, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydotik wrote:Red, luta nie zaszkodzi wszystkie dumne z Twojej bety jesteśmy!
ja już po, wróciłam na salę. nic nie wiem oczywiście. zabrali mnie chyba o 10.
Moja mama ostatnio jak była w szpitalu (endometrioza), to po operacji nikt praktycznie z nią nie porozmawiał, większości dowiedziała się z wypisu... -
super dziewczyny
kochane ja wczoraj tak sie zestresowalam ze nie spalam polowe nocy a jak juz wzielam prochy to usnelam i obudzilam sie przed 11 wiec nie zdazylam na IP bo trzeba byc na 7:30