Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
like itshimmer_lip wrote:Ja ostatnio śpię z Bachą
inaczej obie byśmy nic a nic nie spaly a tak uda się z 5 godzin zlapac 
też tak robiliśmy 
Redhotka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane mnie troche mało ale ze wzgledu na to ze ciagle czyms jestem zajeta i mało co na necie siedze

poki co melduje ze brak @
wiec moze uda sie jednak ja przetrzymac
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiech szmata się pilnuje, bo inaczej z nią pogadamy! :>Ania_84 wrote:Hej kochane mnie troche mało ale ze wzgledu na to ze ciagle czyms jestem zajeta i mało co na necie siedze

poki co melduje ze brak @
wiec moze uda sie jednak ja przetrzymac 
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
gorzej jak przyjdzie 2-3 dni przed histeroskopiaRedhotka wrote:Niech szmata się pilnuje, bo inaczej z nią pogadamy! :>
-
nick nieaktualny
-
hahahhaRedhotka wrote:Ania... powiem Ci że na te komentarze pod Twoim wykresem, to Asha armatkę powinna wyciągnąć.

noooo
ale niech se pisza
nie testuje bo nie musze 
a dwa jak zawsze sikam na patyka to tego samego dniaalbo nastepnego przychodzi frranca
-
nick nieaktualnyTo 2-ego musisz siknąćAnia_84 wrote:hahahha
noooo
ale niech se pisza
nie testuje bo nie musze 
a dwa jak zawsze sikam na patyka to tego samego dniaalbo nastepnego przychodzi frranca

Jednak sama armatę wyjęłam... :>
Ania_84, Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
hahha widzialamRedhotka wrote:To 2-ego musisz siknąć

no wlasnie taki mam zamair szczac 2 zeby 3 przyszla
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:To 2-ego musisz siknąć

Hahahah no i dobrze
ale i tak beda napierac pewnie....oj to potrafi wk****c...
ja wlasnie w drodze do okulisty ze soba..fajnie mi
dziekuje dziewczynki za cieple slowa co do spania Hanki...mik ja sie wykkncze jak tk ma 1,5 roku trwac, oby nie. A Hanke tez zabieram do lozka naszego ale to jak sie w nocy obudzi na butle. Tatus sie juz tak przyzwyczail do swojej 1/3 lozka, ze nawet paznokcia nie wysciubi na nasza strone
Redhotka, mik82, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj potrafi... Niestety ludzie przeżywają na tej stronie również swoje dramaty i wg mnie takie teksty mogą naprawdę człowieka dobić. Wpada taka i myśli o niebieskich migdałach pisząc taki komentarz... Pytam się po co?Iza75 wrote:Hahahah no i dobrze
ale i tak beda napierac pewnie....oj to potrafi wk****c...