Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Ja ostatnio śpię z Bachą inaczej obie byśmy nic a nic nie spaly a tak uda się z 5 godzin zlapac
Redhotka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane mnie troche mało ale ze wzgledu na to ze ciagle czyms jestem zajeta i mało co na necie siedze
poki co melduje ze brak @ wiec moze uda sie jednak ja przetrzymacRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej kochane mnie troche mało ale ze wzgledu na to ze ciagle czyms jestem zajeta i mało co na necie siedze
poki co melduje ze brak @ wiec moze uda sie jednak ja przetrzymacAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Niech szmata się pilnuje, bo inaczej z nią pogadamy! :>
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Ania... powiem Ci że na te komentarze pod Twoim wykresem, to Asha armatkę powinna wyciągnąć.
a dwa jak zawsze sikam na patyka to tego samego dniaalbo nastepnego przychodzi frranca -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:hahahha noooo ale niech se pisza nie testuje bo nie musze
a dwa jak zawsze sikam na patyka to tego samego dniaalbo nastepnego przychodzi frranca
Jednak sama armatę wyjęłam... :>Ania_84, Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:To 2-ego musisz siknąć
Jednak sama armatę wyjęłam... :>
no wlasnie taki mam zamair szczac 2 zeby 3 przyszlaRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:To 2-ego musisz siknąć
Jednak sama armatę wyjęłam... :>
Hahahah no i dobrze ale i tak beda napierac pewnie....oj to potrafi wk****c...
ja wlasnie w drodze do okulisty ze soba..fajnie mi
dziekuje dziewczynki za cieple slowa co do spania Hanki...mik ja sie wykkncze jak tk ma 1,5 roku trwac, oby nie. A Hanke tez zabieram do lozka naszego ale to jak sie w nocy obudzi na butle. Tatus sie juz tak przyzwyczail do swojej 1/3 lozka, ze nawet paznokcia nie wysciubi na nasza strone
Redhotka, mik82, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Hahahah no i dobrze ale i tak beda napierac pewnie....oj to potrafi wk****c...