Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Ona w środę idzie.
Ania_84, dotik, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:O to to...jutro na 10:30
Was tez wywala co drugi dzien i musicie sie logowac?Ania_84, rybka lubią tę wiadomość
-
Asia trzymam kciukaski
Redziu bardzo sie ciesze ze wsio ok
Mikus tulam szczerze wierzylam ze zaskoczy was
Dotik dzialajcue i pamietaj co mowi pani terlikowska wszystko na zostac w Tobie
Ja czekam az @ przyjdzie :-o
Dzis zrobikam crp jak wyjdzue ok jutri szczepuenie i ribue krzywa cukrowa i insulinowadotik, mik82, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
Ania, teraz to sobie pewnie poczekasz
działamy działamy, trochę wyszliśmy z wprawy co prawda, ale nadrobimy to może tu jest problem! bo ja nie robię świecy tylko lecę do wc od razu
mik82, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:Ania, teraz to sobie pewnie poczekasz
działamy działamy, trochę wyszliśmy z wprawy co prawda, ale nadrobimy to może tu jest problem! bo ja nie robię świecy tylko lecę do wc od razuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 18:12
dotik, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:o matko! i na dokładkę salto w przód i w tył żeby się plemniki wymieszały i nie sklejały
Bierzesz jeszcze castagnus?dotik, rybka lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:o matko! i na dokładkę salto w przód i w tył żeby się plemniki wymieszały i nie sklejały
dziewczynki dzis jest dobry dzien CRP sspadlo z 17 na 3,6 norma do 5 wiec chyba jutro bede mogla sie szczepic za tydzien next i moge sie kalsc na stolmik82, Redhotka, dotik, rybka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Ania no i takie wieści chcemy tu słyszeć. Bardzo się cieszę
Mówiłam że jest bliżej niż dalej
a Wy jakies plany na next cykl >??Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 20:29
mik82, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydotik wrote:Ania, teraz to sobie pewnie poczekasz
działamy działamy, trochę wyszliśmy z wprawy co prawda, ale nadrobimy to może tu jest problem! bo ja nie robię świecy tylko lecę do wc od razurybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:Ania, super!!! czyli z górki teraz
nie biorę castagnusa, ale chyba sobie kupię biorę donga i inozytol, no i kw foliowy.
ale brak planów to dobrze czy źle?
dotik daj mi adres na priv to Ci prześlę trzy opakowania castagnusa bo zrobiłam zapas a po wczorajszej wizycie okazało się że muszę mieć coś mocniejszego