Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Bzykać też nie planujecie?
Już sobie wyobrażam planowanie współżycia w cyklu....gdybym zaczęła to robić to od razu mnie walcie w kaftan bo to znaczy że już źle ze mnąRedhotka lubi tę wiadomość
-
Hey laski...widze humory dopisuja
Ja po wizycie...na szczescie udalo sie narazie zostac tylko przy diecie dzieki moim usilnym staranio lekarka powiedziala ze jak tak dalej bedzie to sie obejdzie i bez komplikacji i innych atrakcji ale kto to wie...na ten moment nadal musze uwazac co do geby wkladam i tyle za dwa tygodnie usg zeby sprawdzic co zmalym czy nie tyje za szybko i znowu spotkanie z lekarzem odnosnie cukru...no i czekamy na malego juz teraz po malu, ale niech sie chlopaczyna nie spieszy...do 5 ma wytrzymac takze ogolnie pozytywnie
Trzymam kciuki za was laseczkimik82, Redhotka, Ania_84, Iza75 lubią tę wiadomość
-
No już myślałam że się zapadłaś pod ziemię Asieńko. Ileż to można czekać na Ciebie???
Baaaardzo się cieszę z dobrych wieści
To dbajcie o siebie i buziaki w brzuszek przesyłamAsha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No już myślałam że się zapadłaś pod ziemię Asieńko. Ileż to można czekać na Ciebie???
Baaaardzo się cieszę z dobrych wieści
To dbajcie o siebie i buziaki w brzuszek przesyłam
Oj bo kochana dopiero wrocilismy...bo jeszcze farby kupowalam i pierdoly do malowania zeby nie myslec i nam tak zeszlo sorrymik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:GRATULACJE, miałam pytać właśnie czy masz już jakieś wieści.
Jeśli to nie tajemnica, to co będziesz robić?
administracja biurowa, dobre warunki, fajne benefity, młodzi ludziemik82, Asha, Redhotka, Iza75 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:Mikuś Kochana już Ci piszę :* a co będziesz brała? dużo podwyższona prolaktyna??
Miałam do wyboru bromergon ze skutkami ubocznymi tańszy i dostinex bez skutków ubocznych droższy. Ponieważ dojeżdżam codziennie 100km w obie strony do pracy to nie chciałam ryzykować zawrotami głowy i wzięliśmy dostinex. Mam tak małą dawkę że kuracja na miesiąc kosztuje mnie około 26zł. więc nie jest źleRedhotka lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:administracja biurowa, dobre warunki, fajne benefity, młodzi ludzie
-
Hje kochane noo widze same dobre info
Mikus nie planuje sexenia wiec wpadna
Dotik wyzywa sie na mezu sexualnie wiec tez wpadka murowana..nie zapomnijcie sobie chlapnac winka wtedy bedzie mozna powiedziec ze to typowa wpadka
Asia super ze wszytsko ok mam nadzieje ze next wizyta bedzie tez na plus
my włąsnie wrocilismy z Czestowchowy - pojechalismy po sprzet pozniej lekarz zbadal mnie i powiedzial ze moge wziasc szczepienie wiec jestem juz po pierwszej dawce za tydzien druga i 16 moga mi gmerac
Novum dostalo juz akredytacje wiec w grudniu spokojnie bedziemy moogli podejsc do IUImik82, Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hje kochane noo widze same dobre info
Mikus nie planuje sexenia wiec wpadna
Dotik wyzywa sie na mezu sexualnie wiec tez wpadka murowana..nie zapomnijcie sobie chlapnac winka wtedy bedzie mozna powiedziec ze to typowa wpadka
Asia super ze wszytsko ok mam nadzieje ze next wizyta bedzie tez na plus
my włąsnie wrocilismy z Czestowchowy - pojechalismy po sprzet pozniej lekarz zbadal mnie i powiedzial ze moge wziasc szczepienie wiec jestem juz po pierwszej dawce za tydzien druga i 16 moga mi gmerac
Novum dostalo juz akredytacje wiec w grudniu spokojnie bedziemy moogli podejsc do IUIAnia_84 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Anulka super wieści...bardzo się cieszę. Będzie świąteczny bobas
swoja droga ostatnio czytam mega fajna ksiazke Śnieżynki - gdzie jednym z lekarzy jest dr Wasilewski .. z tego co kojarze to on chyba jest napro >>
ksiazka pieknie oddaje emocje..stran, tego jak przezywaja to kobiety, mezczyzni, o zmaganiach czytso religinych jesli chodzi o IUI, IVF , o adopcji zarodkow i wiele wiele innych kwestii plus troche pikanteriimik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ehhh jakos sie nie nastawiam ..wiesz jak to jest z IUI
swoja droga ostatnio czytam mega fajna ksiazke Śnieżynki - gdzie jednym z lekarzy jest dr Wasilewski .. z tego co kojarze to on chyba jest napro >>
ksiazka pieknie oddaje emocje..stran, tego jak przezywaja to kobiety, mezczyzni, o zmaganiach czytso religinych jesli chodzi o IUI, IVF , o adopcji zarodkow i wiele wiele innych kwestii plus troche pikanteriiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:22
Redhotka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Podobno się już odchodzi od badania z metoclopramidem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 07:22
mik82 lubi tę wiadomość