Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Ja co i rusz zaglądam, ale cisza...
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:
Mikus co z twoim wykresem ???? Jak sytuacjasie rozwija
Jak Twoja cukrzyca? Kontrolujesz to jakoś? -
mik82 wrote:Bo nowy zaczęłam więc tamten pewnie zniknął...
Jak Twoja cukrzyca? Kontrolujesz to jakoś?
No to nie udostepnilas w takim razie ....i szkoda ze tamten sie skonczyl
Co do cukrzycy to ona kontroluje mnie a nie ja ja cale moje myslenie i wszystko, co jem czego nie jem i cale zycie teraz, moje i malego i od niej wszystko zalezy teraz ja tylko jej podlegam niestety i sie dopasowuje do wynikow....
Zobaczymy co powiedza w srode....mam nadzieje ze tylko przy diecie zostaniemy ze obejdzie sie bez prochow i iinych atrakcji -
Asha wrote:No to nie udostepnilas w takim razie ....i szkoda ze tamten sie skonczyl
Co do cukrzycy to ona kontroluje mnie a nie ja ja cale moje myslenie i wszystko, co jem czego nie jem i cale zycie teraz, moje i malego i od niej wszystko zalezy teraz ja tylko jej podlegam niestety i sie dopasowuje do wynikow....
Zobaczymy co powiedza w srode....mam nadzieje ze tylko przy diecie zostaniemy ze obejdzie sie bez prochow i iinych atrakcji
To trzymam kciuki żeby nie było żadnych większych atrakcji poza dietą, bo ta i tak potrafi być wystarczająco wkur...a
Trzymam kciuki za środę i tulę mocnoAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDotik. To bzykajcie do woli...
Asha, daj znać po wizycie!
Ojjj, ulga... Ale glizda taka, że na granicy "rozdzielczości" sprzętu.
Teraz już mam się do siebie (do LuxMedu) za 2 tygodnie zgłosić i tam dalej prowadzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 18:29
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Mik, pamiętałaś... :-*
Jestem jeszcze w trasie, ale na szybko... Ciężko było, bo jeszcze wcześnie, ale udało się usłyszeć serduszko.Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny