Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Podejrzewam ze stary uradowany
Dlugo nie wytrzymasz z ta wiadomoscia w sekrecie podejrzewam nie da sie
Wytrzymać, pewnie nie wytrzymam, do cierpliwych nie należę. Z resztą rodziny i paroma bliskimi znajomymi będzie już zdecydowanie łatwiej. Reszta... dowie się pewnie po wszystkim. Taki mam chytry plan.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 14:22
Ania_84, Asha lubią tę wiadomość
-
hej kochane
Redziu moje najszczersze Gratulejszon
a co Ty myslalas ze bedzie z Toba sikał na test chlopy to jednak wszytsko na spokojnie nie to co my wariujemy jak widzimy najpierw II kreski na owulacyjnym a pozniej na ciazowym
Asha a jak sie czujesz skurcze ustapily ??
my dzis o 6 wyjechalismy do hurtwni obejrzec sprzet i dogadac warunki, udalo mi sie wynegocjowac dla Michala za 1 zł frezarke warta 2 tys, plus za free pily
12500 z dofinansowania pojdzie na zakupy narzedzi a my tylko doplacimy 400 zl na ktore dodatkow dostalismy rabat 30%
pogoda do dupy jak na podroz ale przynajmniej troche sie zrelaksowalismy no i jesczze wynegocjowalam ze jakprzyjedziemy posprzet Michal zostanie przeszkolony za darmo caly dzienRedhotka, Asha lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:w poniedziałek. dlatego w niedzielę będzie stresik
i zadziałało!!
ja w pon albo wtorek ide na IP sie zapisacRedhotka, dotik, Asha lubią tę wiadomość
-
z okazji tak zacnej jak pobyt w szpitalu kupiłam dziś przepiękną piżamę. a teraz sobie czytam co warto wziąć i tam koszula nocna oraz szlafrok. i co teraz? szlafroka chyba w życiu nie miałam. na to wychodzi że jestem kompletnie nieprzygotowana!
Redhotka, Asha lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dotik trzymam kciuki
Redzia jak sie czujesz
Jak tam Twoja wizja jutra? Gotowa do boju? -
mooja wizja jutra.. spalila na panewce i wizyta bedzie we wtorek.. jutro musze zakonczyc 2009 rok wic pewnie nie zdaze sie po tylku podrapac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki!
Dotik trzymam kciuki bardzo bardzo bardzo mocno i nie przestaję o tobie myśleć Mam ogromną nadzieję, że uda się uratować Twój jajnik, ale nawet jeśli nie to niech udrażniają porządnie drugi i zachodzimy w ciążę niedługoRedhotka, dotik lubią tę wiadomość