Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się mogę odezwać chociaż nikt na to pewnie nie czeka mam sentyment do Was dziewczyny i czasem coś nadrobię
Nie wolno się poddawać. Nigdy. Żeby nie wiem jak było chooyowo. Walcz Aniu. Odpocznij chwile, wyrycz wszystkie emocje i walcz bo chociaż po urodzeniu dziecka tracisz swoje życie to nic innego nie da Ci tego co maleństwo. Bez względu na to czy jest spod serca czy z serca.Asha, mik82, dotik, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ja się mogę odezwać chociaż nikt na to pewnie nie czeka mam sentyment do Was dziewczyny i czasem coś nadrobię
Nie wolno się poddawać. Nigdy. Żeby nie wiem jak było chooyowo. Walcz Aniu. Odpocznij chwile, wyrycz wszystkie emocje i walcz bo chociaż po urodzeniu dziecka tracisz swoje życie to nic innego nie da Ci tego co maleństwo. Bez względu na to czy jest spod serca czy z serca.
no własnie- co tam u was ?? -
trzeba światu kawałek siebie pokazać
Nawet nie wiem co Wam napisać Basia w piątek kończy pół roku nie mogę w to uwierzyć
Całe moje życie uległo zmianie jej pierwszego miesiąca życia prawie nie pamiętam, taka byłam zmęczona karmiłam ja dosłownie co pół godziny i w dzień i w nocy a i tak laktacji nie rozkrecilam tak jakbym chciała. Teraz jest łatwiej i trudniej zarazem rozszerzamy dietę młoda je wszystko poza owocami tak, że jej się uszy trzęsą jest słodka dziewczyny i do mnie podobna czasami tęsknię za czasami kiedy spala pół dnia teraz ma dwie drzemki po 30 min w ciągu dnia
A ja mam krótkie paznokcie bez lakieru zero makijażu i włosy zwiniete w koczek kiedyś bym tak z domu nie wyszła a teraz mam to głęboko w doopie idę i głośno gadam do tej istoty w wózku, wydaję z siebie głupie dźwięki tylko po to żeby znowu zobaczyć ten szczerbaty uśmiech trochę mamy krucho z kasą ale mimo to nie mogę przestać myśleć o kolejnym dziecku
Jeśli chcecie o coś zapytać pytajcie śmiało jz pewnie zapomniałam napisać połowę tego co chciałamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 19:42
mik82, Asha, Foto_Anna, Redhotka, dotik lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:trzeba światu kawałek siebie pokazać
A ja mam krótkie paznokcie bez lakieru zero makijażu i włosy zwiniete w koczek kiedyś bym tak z domu nie wyszła a teraz mam to głęboko w doopie idę i głośno gadam do tej istoty w wózku, wydaję z siebie głupie dźwięki tylko po to żeby znowu zobaczyć ten szczerbaty uśmiech trochę mamy krucho z kasą ale mimo to nie mogę przestać myśleć o kolejnym dzieckuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 09:31
Asha, shimmer_lip, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Red....jak sie czujesz? Jakies objawy????
Tylko krowa nie zmienia zdania, dlatego piszę.
Głupio mi by było nie wspierać dalej reszty, zwłaszcza ile ciepła ja otrzymałam...
Dla jasności: Dalej utrzymuję, że nic złego nie zrobiłam, ponieważ nie usuwałam całych postów - wynikało to jedynie z błędu systemu moderowania. Ale to już przeszłość - z tego powodu z moderowania zrezygnowałam, więc co złego od tej pory, to nie ja...
Kto chce, niech mi wierzy, kto nie chce niech nie wierzy - trudno.
Co do mocnych słów: przepraszam, jeśli kogoś uraziłam, ale niestety mi też kiedyś nerwy puszczają i w pewnym momencie na pewno się "odszczeknę"...mik82 lubi tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Żadnych...
Tylko krowa nie zmienia zdania, dlatego piszę.
Głupio mi by było nie wspierać dalej reszty, zwłaszcza ile ciepła ja otrzymałam...
Dla jasności: Dalej utrzymuję, że nic złego nie zrobiłam, ponieważ nie usuwałam całych postów - wynikało to jedynie z błędu systemu moderowania. Ale to już przeszłość - z tego powodu z moderowania zrezygnowałam, więc co złego od tej pory, to nie ja...
Kto chce, niech mi wierzy, kto nie chce niech nie wierzy - trudno.
Co do mocnych słów: przepraszam, jeśli kogoś uraziłam, ale niestety mi też kiedyś nerwy puszczają i w pewnym momencie na pewno się "odszczeknę"...
z drugiej strony to co napisalam to nie byly zyczenia nie powodzenia w dzialaniu. nigdy nie przyszloby mi do glowy zeby tak postapic.
nie gniewaj sie na mnie
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:redziu , przepraszam, wiem ze mnie to nie usprawiedliwi ale gdybym wiedziala ze to ty, nie napisałabym tego.
z drugiej strony to co napisalam to nie byly zyczenia nie powodzenia w dzialaniu. nigdy nie przyszloby mi do glowy zeby tak postapic.
nie gniewaj sie na mnie
Ale cóż, masz prawo odbierać to jak chcesz, Twoja wolna wola... -
Redhotka wrote:Bardziej niż słowa rzucane w nieznaną osobę, ruszyło mnie kapo i inne, pomimo iż napisałam Ci co jest grane... I właśnie na te słowa zareagowałam w taki, a nie inny sposób.
Ale cóż, masz prawo odbierać to jak chcesz, Twoja wolna wola...
rowniez mnie wyzwalas a jednak wyciagnelam pierwsza reke na zgode i przeprosilam.
powtórzę za toba: odbierz to jak chcesz.
mialam tego nie robic ale zrobie- na FB. bedzie to ostatni moj wpis na tym forum i w grupie FB. stad zniknę kiedy skasuje moje wpisy
-
Hej kochane ..ojjwidze sie podziało
my dzis podpisalismy umowe odofinansowanie od poniedzialku M zaczyna
My bylismy wczoraj u suistry Michala Macius jest cudny Michal stal nad nim i gadal gawrzyli :0 jak go zobaczylam to az mi sie cieplo zrobilo na serduchu
wiecie co jest najsmieszniejesze o ile bratanek Michala jest i bylo od razu po porsodzie wypany Michal tak siostrzeniec Mihala jest wogole nie podobny do nikgo ani do mmay ani do taty ani nawet rodziny
Michal wychodza c powiedzial widzisz .. u nas nawet sie nie zjarna ze z dawstwa
Przy okazji nie omieszkalam podejsc na IP tamtejsza zapytac sie o histeroskopie ..jakie bylo moje zdziwienie gdy pani powiedziala " niech pani przyzjdzie w godzinach dopoludniowych obojetnie ktorego dnia lekarz Pania zbadaustali histeroskopie okolo tygodnia czasu maxymalnie czekac trzeba w wyznaczoym temrinie pani przyjdzie o 7 na doddzial .. i zrobia bez problemu ... tyle ze bede musiala na dobe zosta czyli ide na 7 rano wychodze o 7 rano nastepnego dniaRedhotka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:rowniez mnie wyzwalas a jednak wyciagnelam pierwsza reke na zgode i przeprosilam.
powtórzę za toba: odbierz to jak chcesz.
mialam tego nie robic ale zrobie- na FB. bedzie to ostatni moj wpis na tym forum i w grupie FB. stad zniknę kiedy skasuje moje wpisy
Ania_84 wrote:Hej kochane ..ojjwidze sie podziało
my dzis podpisalismy umowe odofinansowanie od poniedzialku M zaczyna
My bylismy wczoraj u suistry Michala Macius jest cudny Michal stal nad nim i gadal gawrzyli :0 jak go zobaczylam to az mi sie cieplo zrobilo na serduchu
wiecie co jest najsmieszniejesze o ile bratanek Michala jest i bylo od razu po porsodzie wypany Michal tak siostrzeniec Mihala jest wogole nie podobny do nikgo ani do mmay ani do taty ani nawet rodziny
Michal wychodza c powiedzial widzisz .. u nas nawet sie nie zjarna ze z dawstwa
Przy okazji nie omieszkalam podejsc na IP tamtejsza zapytac sie o histeroskopie ..jakie bylo moje zdziwienie gdy pani powiedziala " niech pani przyzjdzie w godzinach dopoludniowych obojetnie ktorego dnia lekarz Pania zbadaustali histeroskopie okolo tygodnia czasu maxymalnie czekac trzeba w wyznaczoym temrinie pani przyjdzie o 7 na doddzial .. i zrobia bez problemu ... tyle ze bede musiala na dobe zosta czyli ide na 7 rano wychodze o 7 rano nastepnego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 17:43
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Podejdziesz! I Dotik i Mik też w grudniu zajdą i będziecie wszystkie "wrześniaczki".
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny