Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Muszę was opuścić, nie piszcie za dużo bo później nie nadążam hehe. Idę posprzątać trochę mieszkanie co by mąż nie powiedział że w domu siedzę i nic nie robię. Pa!
hihi ja tez dostałam jakiegoś przypływu energi się wzięłam za generalne sprzatanie, to chyba przez to ze do pracy nie poszłam
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:
tez mam taką smakoszkę butów - wygląda jak skrzyzowanie jamnika z nietoperzem i dzikiem i z oczami wiewióra z epoki lodowcowej i nawet jak chce to nie umiem na nią się długo złościć ;p
-
Iza75 wrote:wszystkie dzis sie za sprzatanie wzieły...jakbym wiedziałą to bym wczoraj nie sprzatala tyle, tylko dzis...
Iza75 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:ale Ty już masz to za sobą
dotik, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
kassandra wrote:tez mam taką smakoszkę butów - wygląda jak skrzyzowanie jamnika z nietoperzem i dzikiem i z oczami wiewióra z epoki lodowcowej i nawet jak chce to nie umiem na nią się długo złościć ;p
dawaj fotę!
Iza75 wrote:a to rozumiem dobrze, że możesz w robocie zaglądac..u mnie wyłaczyli dostep do wszystkich fajnych rzeczy, co najwyzej sobie moge wewnętrznie pogadac a tak mam o czym i z kim, że ja pierdole
no dziś nic się nie dzieje, wszyscy już chyba weekendem żyją
Iza75 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Iza75 wrote:a to rozumiem dobrze, że możesz w robocie zaglądac..u mnie wyłaczyli dostep do wszystkich fajnych rzeczy, co najwyzej sobie moge wewnętrznie pogadac a tak mam o czym i z kim, że ja pierdole
zostaje mi net w telWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 12:45
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:ano i sie z tego bardzo ciesze bo sprzątać to ja nie lubie...jak bylam w ciąży z synem to sie martwilam co to będzie, jak ja mam myc podlogi codziennie. A tu dziecko mam dobre bo jak zobaczy paprocha to go ogląda i wyrzuca
ooo:) to grzeczny chłopak jest!
mój pies, jak zobaczy paprocha to hops do paszczy. i przy okazji cała podłoga zaśliniona...Iza75 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Iza75 wrote:ano i sie z tego bardzo ciesze bo sprzątać to ja nie lubie...jak bylam w ciąży z synem to sie martwilam co to będzie, jak ja mam myc podlogi codziennie. A tu dziecko mam dobre bo jak zobaczy paprocha to go ogląda i wyrzuca
Hahahahahha gitIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi właśnie tylko umycie podłóg zostało, no i obiadek. Zajrzałam tylko na chwilkę żeby później nie mieć zaległości. Brzuszek słodko pobolewa. Jajniczki ciągną, w krzyżu troszkę boli, a śluzik wciąż wodnisty. Senna się trochę zrobiłam przez to że wstałam o tej 5 rano, a kawy od ciąży nie piję.
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość