Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:A mi właśnie tylko umycie podłóg zostało, no i obiadek. Zajrzałam tylko na chwilkę żeby później nie mieć zaległości. Brzuszek słodko pobolewa. Jajniczki ciągną, w krzyżu troszkę boli, a śluzik wciąż wodnisty. Senna się trochę zrobiłam przez to że wstałam o tej 5 rano, a kawy od ciąży nie piję.
ja sobie nie wyobrażam życia bez kawy. także jak już kieeedyś zajdę (tzn.zaraz za chwilę ), to będzie ciężko zrezygnować na bezkofeinową się chyba przerzucęgigsa lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
kluska wrote:No bianka testowała pozytywnie, potem miała jednodniowe plamienie w szpitalu jakiś buc ją hujowo potraktował i czekała na tą wczorajszą wizytę.
No ale po plamieniu mowila ze ok juz bylo ...czyba dobrze pamietam czy nie znowuIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydotik wrote:ja sobie nie wyobrażam życia bez kawy. także jak już kieeedyś zajdę (tzn.zaraz za chwilę ), to będzie ciężko zrezygnować na bezkofeinową się chyba przerzucę
-
nick nieaktualny
-
kassandra wrote:oto i ona
http://zapodaj.net/65177580c8021.jpg.html
tu oczy ma raczej przerażone niż wiewiórowate ale to zaraz po znalezieniu jej w lesie, a akt. fot nie mam ;p
Super psiunia, to najmądrzejsza rasa na świecie. Sama mam podobną przygarniętą synię i jest mega wierna.