Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Bedzie wiarygodna, co najwyzej o stopien nizsza ale ja bym nie dodawala, ja nie dodaje jak wczesniej mierze
Asha lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Tak, raniutko. Będę Was podglądać w drodze na lotnisko, a o 13.45 mamy lot
Tam nie wiem czy będę miała dostęp do neta:(
musisz! bo zgubisz wątek. a tu się t r o s z k ę dziejeAsha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:musisz! bo zgubisz wątek. a tu się t r o s z k ę dzieje
-
Asha wrote:Bedziesz miala 132468364 stron do nadrobienia hahaha
Poproszę o streszczenie, więc notuj wszystko jak leci, a ja jak będę wracać z lotniska to troche może uda mi się nadrobić -
Asha wrote:No to mus neta znalezc, bedziesz dotad po Turcji chodzic az znajdziesz hahahaha
Zostawisz starego gdzies w cholere bo na forum mus nadrobic hahahaAsha lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:nie strasz mnie:(
Poproszę o streszczenie, więc notuj wszystko jak leci, a ja jak będę wracać z lotniska to troche może uda mi się nadrobić
Przynajmniej gazet nie musisz brac ani ksiazki....ludzie w samolocie i na lotnisku beda sie gapic jak na debilke hahaha -
No ja z pracy pisze. Nudy jak cholera. Tez z wyjazdu bede was podczytywac ja sie juz za wczasy krwia zalalam. Noze ostatnio ostrzylam i dzisiaj przy serze opuszek rozorany. Krew sie lala ze o matko bosko. A co do zoo to ja sie moge tez skromnym dobytkuem w postaci dwich kotow i króla pochwalic
Asha, dotik lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Przynajmniej gazet nie musisz brac ani ksiazki....ludzie w samolocie i na lotnisku beda sie gapic jak na debilke hahaha
Asha lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:No ja z pracy pisze. Nudy jak cholera. Tez z wyjazdu bede was podczytywac ja sie juz za wczasy krwia zalalam. Noze ostatnio ostrzylam i dzisiaj przy serze opuszek rozorany. Krew sie lala ze o matko bosko. A co do zoo to ja sie moge tez skromnym dobytkuem w postaci dwich kotow i króla pochwalic
Tylko nie zasnij jak Dotik hahaha
Znowu spi chyba hahahapompon lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:No ja z pracy pisze. Nudy jak cholera. Tez z wyjazdu bede was podczytywac ja sie juz za wczasy krwia zalalam. Noze ostatnio ostrzylam i dzisiaj przy serze opuszek rozorany. Krew sie lala ze o matko bosko. A co do zoo to ja sie moge tez skromnym dobytkuem w postaci dwich kotow i króla pochwalic