Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Hahah laska? Ostatnio mam wysyp na buzi od Luteiny to już nie jestem! Ale walczę z tym. Niestety jak tylko znowu zajdę to od nowa luteinka. Ale czego się nie robi dla szkraba.
ja teraz serwuję luteinę i już się boję, bo wstałam i gęba obsypana -
Asha wrote:W srode jedziecie?
Tam nie wiem czy będę miała dostęp do neta:(Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Patrz, ze pamietalam
Moze znajdziesz, teraz to juz prawie wszystkie hotele darmowe wi-fi maja
widzisz, nie jest tak źle z Twoją pamięcią
Niby tam jest dostęp do neta w hotelu, ale zobaczymy -
najgorsze, że w środę muszę zmierzyć tempkę o 1,5 godziny wczesniej i nie będę wiedziała czy jest miarodajna czy nie, ale w sumie tam po podróży też może coś się pojebać. Najważniejsze, że już po owu i będzie co ma być
-
gigsa wrote:najgorsze, że w środę muszę zmierzyć tempkę o 1,5 godziny wczesniej i nie będę wiedziała czy jest miarodajna czy nie, ale w sumie tam po podróży też może coś się pojebać. Najważniejsze, że już po owu i będzie co ma być
Bedzie wiarygodna, co najwyzej o stopien nizsza ale ja bym nie dodawala, ja nie dodaje jak wczesniej mierze
Wole wpisac nizsza niz za wysoka i sie niepotrzebnie nakrecac, a wykres to tylko wykresWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 14:45
-
Asha wrote:Do ktorej tam siedzisz?
To przynajmniej tqtyle ze zjeby nie bedzie
do 16. hehe:)
Asha wrote:To co ty w nocy robilas?
spałam. ostatnio chodzę spać koło 21 a i tak jestem potem nieprzytomna:/ nie wiem co jest, niedoczynność tarczycy?
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.