Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
pompon wrote:Tez sobie szczelilam z prosiakiem. Do owulki. Bez szalenstw z tym testowaniem chyba. A do @ to tak smutno.
gigsa, Asha, pompon lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:pompon teraz ty cos pierdoliosz- ty najpierw testujesz chyba nie ? cZy mi sie cos rabie dzisiaj?
-
amelia04072006 wrote:pompon teraz ty cos pierdoliosz- ty najpierw testujesz chyba nie ? cZy mi sie cos rabie dzisiaj?
No niby bym sobie chciala siknac. Sytuacja wyglada tak ze twmin mam na 30,31 wracam z wyjazdu i jak nie przywioze malpy to 1 zatestuje. Ale stwierdzilam ze liczyc so testowania to na moje duzy optymizm do malpy smutno to tak pomiedzy jest owulka -kolejna szansatak sobie wykoncypowalam
-
pompon wrote:No niby bym sobie chciala siknac. Sytuacja wyglada tak ze twmin mam na 30,31 wracam z wyjazdu i jak nie przywioze malpy to 1 zatestuje. Ale stwierdzilam ze liczyc so testowania to na moje duzy optymizm do malpy smutno to tak pomiedzy jest owulka -kolejna szansa
tak sobie wykoncypowalam
No to suwak zmien -
pompon wrote:No niby bym sobie chciala siknac. Sytuacja wyglada tak ze twmin mam na 30,31 wracam z wyjazdu i jak nie przywioze malpy to 1 zatestuje. Ale stwierdzilam ze liczyc so testowania to na moje duzy optymizm do malpy smutno to tak pomiedzy jest owulka -kolejna szansa
tak sobie wykoncypowalam
bierz to i dawaj normalnego.
pompon lubi tę wiadomość