Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laski Of znowu przesunelo mi owu I tak pewnie będzie przesuwać aż stwierdzi że wcale jej nie było haha Dupa jakaś bo owu była w nocy z 15 na 16 dc
-
Iza75 wrote:Hahahaha wlasnie sobie wyobrazilam jak mowie do pana w aptece- poproszę pozytywny test ciazowy
hahahha jak chcecie pozytywne testy ciazowe to kupcie na allegro nawet zakropione woda pokazuja drugą kreskę :p Powaga, sprawdziłam w zeszłym miesiacu bo mi wyszła taka blada kresunia i mówie nie no nie mozliwe i ciach na drugi wodę i co ? Tez delikatna kreska !!!
-
mik82 wrote:Hej laski Of znowu przesunelo mi owu I tak pewnie będzie przesuwać aż stwierdzi że wcale jej nie było haha Dupa jakaś bo owu była w nocy z 15 na 16 dc
To normalka, takze sie tym nie przejmuj, wazne ze byla
Mi trzy razy przesuwalo, raz do przodu potem do tylu a potem znowu do przodu hahaha
Jak sie czujesz?
Twoja temp z 13 dc zaburza dlatego ci przesuwa, tak mysleWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 08:36
-
kassandra wrote:hahahha jak chcecie pozytywne testy ciazowe to kupcie na allegro nawet zakropione woda pokazuja drugą kreskę :p Powaga, sprawdziłam w zeszłym miesiacu bo mi wyszła taka blada kresunia i mówie nie no nie mozliwe i ciach na drugi wodę i co ? Tez delikatna kreska !!!
Rozowa ta kreska byla czy tylko kreska? -
Asha wrote:To normalka, takze sie tym nie przejmuj, wazne ze byla
Jak sie czujesz?
Czuję się świetnie bo jutro jadę tylko z Wami nie będę kilka dni
No i plecy mnie bolą cholera no