Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No i nie zdążyłam...to jeszcze raz buziaki na dobranoc. Jesteście kochane:-)
A wiecie tak weszlam do glutka mojego, cos mu sie złego śniło wiec po glowce glaskanko było...i myslalam jakie to szczęście, ze Jego mam, mój Skarb największy....eech to przez ten test sie tak roztkliwiam ale taka jest prawda...amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Siema laski, oczywiscie spicie jeszcze a ja jak ten pojeb juz na nogach
Stary jak sie kreci w nocy to koniec z moim spaniec, nienawidze jak on konczy o 22 bo spac potem nie moze i lazi po calym lozku
Co u was moje pieknotki? Jak temp?
Ja sie troche przerazilam wczoraj, bo brzeblam, a szyja miekka ...ona nie nie byla miekka po owu wogole w ostatnich nie pamietam ilu miesiacach, nawet nie wiem czy kiedykolwiek byla za czasow mojego mierzenia i nisko dzien wczesnie...czego tez nie pamietam...ale bez wkrecania i durnych komentarzy, bo i tak juz mi to jezdzi we lbie
Temp sie delikatnie podniosla ale dupy nie urywa, widocznie juz tak ma byc, troche jestem rozczarowana myslalam ze po castagnusie bedzie lepiej, ale trudno moze jeszcze skoczy zobaczymy
Czekam tu na was kochane kawusie sacze, ale samej to kiepsko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 06:54
pompon lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:No coś Ty... przecież tempka mi już raz spadła w 5dpo i teraz w 7 dpo znowu? watpie....
ale u ciebie rośniemy w siłę :*
Jest git, mowie ci
U mnie nigdzie nie rosniemy, bo jest caly czas na tym samym poziomie i nie wychodzi poza linieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 07:47
-
nick nieaktualnyRośniemy być miało w cudzysłowie!!! poprostu cały czas ta sama piękna tempka... przecież skok czy spadek nie jest konieczny...
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane. Szybko się melduję. Noc miałam słabiutką, kręciłam się i kręciłam, nie mogłam zasnąć, budziłam się co chwilę. Bardziej zmeczona sie czuje niż jak się kładłam Temp wróciia na 36,6.ale coś szału nie ma. Idę szykować się do roboty. MIłego dzionka, wpadnę potem. Asha jak grzebłam wczoraj to chyba bylo miekko,nisko,zamkniete ale nic nie daam sbie uciac za to a Tobie nic nie mówimy buziaki
Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:tak o sobie zatestuje za 3 dni... jak nie wyjdzie nic to zatestuje później
Jak jajnik się odzywa to chyba gites...
A to myslisz wyczujesz jak nie wiesz, to pewnie na @ jak zwykle
To nie zapomnij o focie kochana, my tu musimy okiem rzucic na testa hahah, suwaka mozesz zmienic na ta okolicznosc hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 08:10
-
pompon wrote:Cześć kochane. Szybko się melduję. Noc miałam słabiutką, kręciłam się i kręciłam, nie mogłam zasnąć, budziłam się co chwilę. Bardziej zmeczona sie czuje niż jak się kładłam Temp wróciia na 36,6.ale coś szału nie ma. Idę szykować się do roboty. MIłego dzionka, wpadnę potem. Asha jak grzebłam wczoraj to chyba bylo miekko,nisko,zamkniete ale nic nie daam sbie uciac za to a Tobie nic nie mówimy buziaki
Hey kochana...no to temp rosnie znowu i jest gites
pompon lubi tę wiadomość