Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPfffffff... Chciałam sprawdzić na kiedy wyznaczy mi OF owu jeśli zaznaczę jutro wyższą tempkę niż dzisiaj. I co? Nic. Nic nie zaznaczył, a odznaczyłam żeby zaznaczyło automatycznie. Czyli według OF mam cykl bezowulacyjny... Dobrze że byłam u doktorka bo bym się tylko stresowała...
-
MalaCzarna wrote:Pfffffff... Chciałam sprawdzić na kiedy wyznaczy mi OF owu jeśli zaznaczę jutro wyższą tempkę niż dzisiaj. I co? Nic. Nic nie zaznaczył, a odznaczyłam żeby zaznaczyło automatycznie. Czyli według OF mam cykl bezowulacyjny... Dobrze że byłam u doktorka bo bym się tylko stresowała...
Wcale nie, czasami wyznacza dopiero po 3 wysokiej, nie panikuj kobieto!!!!!! . -
bianka wrote:Wstałam pół godzinki temu, czekam aż zgłodnieję plamienia mam, ale już dużo jaśniejsze:D za to po duphastanie ogarnia mnie ogólne wq:/ ale cóż, trzeba to trzeba:)
A gdzie Twój wykres Asha? Chciałam podejrzeć, a tu...pusto!
Zabralam go bo za duzo glupawych komentarzy sie zaczelo sypac w skrocie temp sie trzyma na tej samej wysokoscie nic ciekawego jest dostepny dla przyjaciolek jak chcesz zobaczyc do cie dodam i bedziesz mogla podejrzec -
No ja podobnie, gdyby nie wizyta u gin, też bym panikowała jak Małaczarna, że coś nie tak, bo owu nie wyznaczał, a dopiero po 3 wyższych zaznaczył, a później i tak przesuwał Więc Asha ty mądrości nasza forumowa przyznaję Ci rację;PAsha lubi tę wiadomość
-
No ja niestety nie w domeczku jeszcze dzisiaj musze prania narobic, jakies zakupy na wyjazd. Juz sie nie moge doczekac, mazury, jachcik, kajaki, rowery, piwko, bilard, tenis. No zyc nie umierac mala jakbys jeszcze kilka dni wstawiala wyzsze temepratury to na pewno by zaznaczyl zaden bezowulacykny cos Ty:) ale i tak masz potwierdzona owulke wiec spokojna glowa. Bianka a Ty kiedy na usg bo nie pamietam? Moze drugi suwaczek z tej okazji?
bianka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Zabralam go bo za duzo glupawych komentarzy sie zaczelo sypac w skrocie temp sie trzyma na tej samej wysokoscie nic ciekawego jest dostepny dla przyjaciolek jak chcesz zobaczyc do cie dodam i bedziesz mogla podejrzec
no to fajnie, że w górze:D a ile dni już po owu?Asha lubi tę wiadomość