Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
pompon wrote:No i super!!!!!! To juz 9tydzien bedzie wiec ladny kurczaczek bedzie widoczny. bedziemy oczekiwac z nieiwrpliwoscia zdjecia tak mysle zdrowka!
Dzięki serdeczne:) oby szybko minęło:) a u Ciebie też już emocje się rozkręcają! Życzę samych pozytywnych:)pompon lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:A mnie brzuchol boli
To dobrze! Mnie 8dpo tak okresowo bolał, jajniki ciągnęły aż w pachwiny... Wtedy mnie to martwiło, że to na @, a to moje maleństwo się urządzało w brzuszku i przemeblowanie robiło:) A więc pozytywnie myśl:)
dotik, pompon lubią tę wiadomość
-
Jakoś w tym cyklu dziwnie wszystko idzie. Nic mnie nie boli, czasem tylko dół podbrzusza lekko. W poprzednim cyklu było inaczej, bo od razu po owu codziennie rano i wieczorem, a czasem nawet przez całe dnie brzuch albo jajniki napieprzały, a teraz cisza
-
gigsa wrote:Jakoś w tym cyklu dziwnie wszystko idzie. Nic mnie nie boli, czasem tylko dół podbrzusza lekko. W poprzednim cyklu było inaczej, bo od razu po owu codziennie rano i wieczorem, a czasem nawet przez całe dnie brzuch albo jajniki napieprzały, a teraz cisza
może to dobry znakjestem w ciąży, urojonej i spożywczej.