Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to wpisuję jakiekolwiek objawy jak już naprawdę długo się utrzymują. Jak mnie cos raz czy dwa razy dziennie zakuje czy zaboli to to olewam. Inaczej bym miała ciągle jakieś objawy
dotik, mik82 lubią tę wiadomość
-
bianka wrote:Rudzia cudowne to zdjęcie, nie wiedziałam, że tak wyraźnie będzie w 9 tygodniu!
Teraz już swojego doczekać się nie mogę to już nie jest kropka, ale prawdziwe maleństwo:)
dokladnie ) na poczatku zalowalam ze wczesniej nie ma miejsc u gin ale pozniej stwierdzilam ze dobrze wyszlo bo wczesniej to kropkw bym zobaczyla
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Ja to wpisuję jakiekolwiek objawy jak już naprawdę długo się utrzymują. Jak mnie cos raz czy dwa razy dziennie zakuje czy zaboli to to olewam. Inaczej bym miała ciągle jakieś objawy
gigsa lubi tę wiadomość
-
Hejka ja tylko z doskoku...obiad pichce...ale musze Wam powiedzieć, ze mnie tak dzis mój ślubny wkurwia ze mam ochote mu patelnia przywalić. Kurwa normalnie bez niego źle a z nim jeszcze gorzej. Juz czasem myślę, ze wole jak go nie ma w domu to przynajmniej nie przeszkadza bo jak jest to w zasadzie gliwnie przeszkadza a w niczym nie pomaga....eeeeech...to tyle na razie. Musialam bo inaczej patelnia w ruch by poszla
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Juz czasem myślę, ze wole jak go nie ma w domu to przynajmniej nie przeszkadza bo jak jest to w zasadzie gliwnie przeszkadza a w niczym nie pomaga....eeeeech...
Mam to samo Najgorzej jest w weekend ja w domu siedzi
Rudzia śliczny kropekRudzia lubi tę wiadomość
-
bianka wrote:Rudzia z lewej strony jest główka, a z prawej te dwie kuleczki to nóżki?
super, że tak wyraźnie wszystko widać -
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Dzień dobry
Wkurwa mam od rana Brzuch boli, plamienia dalej są, szyja wysoko, że ledwo sięgłam, miękka i otwarta i mam nudności, bo zachciało mi się na śniadanie sałatki od teściowej
Idę dalej sprzątać, miłego dzionka mimo wszystko -
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Tak dokladnie u gin to jeszcze widzialam tam pikajace serduszko
Tym zdjęciem uświadomiłaś mi, że zobaczę już swoje maleństwo:D Jak byłam we czwartek u gina, to powiedział, że USG w tym dniu nic by jeszcze nie pokazało, więc myślałam, że w 9 tyg to tylko szara plamka będzie;)to już nóżki, rączki... i bicie maleńkiego serduszka:DRudzia, dotik lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Hejka ja tylko z doskoku...obiad pichce...ale musze Wam powiedzieć, ze mnie tak dzis mój ślubny wkurwia ze mam ochote mu patelnia przywalić. Kurwa normalnie bez niego źle a z nim jeszcze gorzej. Juz czasem myślę, ze wole jak go nie ma w domu to przynajmniej nie przeszkadza bo jak jest to w zasadzie gliwnie przeszkadza a w niczym nie pomaga....eeeeech...to tyle na razie. Musialam bo inaczej patelnia w ruch by poszla
Wiem co czujesz bo od rana mam tak samo:-)
Na szczęście obiad już zrobiłam i patelnia zajęta;-)
Idę zaraz dokończyć sprzątać bo nienawidzę syfu po powrocie z urlopu i muszę jeszcze spakować moich ułomnych dwóch i siebie