Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:no ja tez bylam w 9 tyg na pierwszym usg pieknego Bąbelka juz zobaczysz )
Najbardziej czekam na reakcję męża, bo ja czuję ciążę, a do niego chyba dopiero wtedy dotrze i się rozklei:) ja pewnie też...
A co tam Rudzia u Ciebie? Jak Twój bąbel?
-
dotik wrote:jutro spadnie:) to jeszcze nie to, nawet jakby miała owu być szybciej niż zwykle to i tak za wcześnie.
-
gigsa wrote:Bianka zaznaczyłam na wykresie owu sama, bo gin potwierdził owu w 12 dc, a of wyznaczyło na 13 dc
Hmm mówisz system chciał być mądrzejszy od lekarza? U mnie też tak było;) Teraz jest czerwona, bo usunęłam późniejszy + test owu, to przesunęło z powrotem na dzień, kiedy ja obstawiałam swoją owu:) ja od początku założyłam, że to nie ten cykl, po prostu czułam, że to nie ten czas i tyle, a tu proszę, zielono:D Trzymam kciuki za Ciebie:) -
bianka wrote:A co tam Rudzia u Ciebie? Jak Twój bąbel?
no ja sie przeziebilam wlasnie czuje sie nie najlepiej.. dobrze ze jestem na zwolnieniu.. bo nie dalabym rady do pracy w poniedzielek . A Bąbelek super, lekarz powiedzial ze wszystko wyglada bardzo ladnie, ma juz 19mm lapki widac nie wiem czy widzialas zdj za 2 tyg ide znowu do gin w razie gdybym potrzebowsla dalej zwolnienia, mam nadzieje ze mi pokaze znowu Bąbelka to tak w skrocie.. Ojciec na zdj zareagowal nie tak jaksobie wyobrazalam .. ale moze dlatego ze jest na "wczasach" ze znajomymi i pogadamy jak wroci.. jego slowa.. bardzo podle to co On robi ale mam Go juz gdzies.. teraz liczy sie tylko Bąbelek
pompon lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Wpadłam tylko na chwilkę bo uciekam na mieszkanie patrzeć na remont sobie heheh ale miałam teraz piękny sen... śniło mi się że urodziłam synka... a moje sny się patrzy na odwrót Przesyłam buziaków milion papapap
To bedzie corkadotik, Katjaa, pompon, bianka lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:około 40-dniowe czasem dłuższe. po castagnusie się troszkę skróciły, zobaczemy co da infocudolik.
-
Katjaa wrote:Wpadłam tylko na chwilkę bo uciekam na mieszkanie patrzeć na remont sobie heheh ale miałam teraz piękny sen... śniło mi się że urodziłam synka... a moje sny się patrzy na odwrót Przesyłam buziaków milion papapap
czyli będzie córkagigsa, Katjaa lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyNie nno laski kolejna córka heheheh M ma 2 córki ja 1... w sumie to jemu obojętne byleby zdrowe no ale ja zawsze marzyłam o synusiu jeszcze!
albo może oznaczać że nie będę w ciąży wogóle już.... ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 11:33
-
Katjaa wrote:Nie nno laski kolejna córka heheheh M ma 2 córki ja 1... w sumie to jemu obojętne byleby zdrowe no ale ja zawsze marzyłam o synusiu jeszcze!
albo może oznaczać że nie będę w ciąży wogóle już.... ;(
To tym bardziej bedzie corka, bo to w genachRudzia lubi tę wiadomość
-
Usunęłam ten test pozytywny z 17 dc i wyznaczył znów owu tak jak powinien. Wkurwiający ten program jest. Postanowiłam sobie że nie wpisuję żadnych objawów bo mnie tylko wkurwia z nadawaniem punktów i się wkręcam bez sensu to mi kuźwa 2 pkt dał za śluz kremowy...no w dupe jeża no...90% lasek po owu ma śluz kremowy i nie są w ciąży...
pompon, dotik lubią tę wiadomość