Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Gigsa. No ja niestety kisze sie w pracy. Na razie na weekendy pracuje. Bez smutania prosze bo i mi dzisiaj jakos nieweselo. Brzuch boli, kluje. Wrocilabym do wyrka. Amelia dobre jajo, od razu widac ze cos sie z niego wykluje i tak ma byc
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
pompon wrote:Hej Gigsa. No ja niestety kisze sie w pracy. Na razie na weekendy pracuje. Bez smutania prosze bo i mi dzisiaj jakos nieweselo. Brzuch boli, kluje. Wrocilabym do wyrka. Amelia dobre jajo, od razu widac ze cos sie z niego wykluje i tak ma byc
pompon lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki ja Was podczytuje ale sie nie udzielam bo trzeci dzien czuje sie tak chujowo ze plakac mi sie chce i nawet kompa nie wlaczam bo leze plackiem i sila woli staram sie uspokoic zoladek ale kocham Was niezmiennie i prosze o mnie nie zapominac
♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥pompon, dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Hej dziewczynki ja Was podczytuje ale sie nie udzielam bo trzeci dzien czuje sie tak chujowo ze plakac mi sie chce i nawet kompa nie wlaczam bo leze plackiem i sila woli staram sie uspokoic zoladek ale kocham Was niezmiennie i prosze o mnie nie zapominac
♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥
Tulam kochana, lez nie wstawaj -
shimmer_lip wrote:Hej dziewczynki ja Was podczytuje ale sie nie udzielam bo trzeci dzien czuje sie tak chujowo ze plakac mi sie chce i nawet kompa nie wlaczam bo leze plackiem i sila woli staram sie uspokoic zoladek ale kocham Was niezmiennie i prosze o mnie nie zapominac
♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥
Odpoczywaj tam. I jakas rozmowe z bąblem przeprowadz zeby juz tak od samiutkiwgo poczatku nie meczyl mamy. -
U mnie 15 stopni i slonce na zmiane z deszczem
Aktualnie leze w lozku i wdycham czosnek zeby nos mi odetkalo.. w nocy nie moglam spac.. myslalam ze sie udusze co chwile sie budzilam a to ze siusiu mi sie chcialo a to smarnac musialam.. M A S A K R A -
Rudzia wrote:U mnie 15 stopni i slonce na zmiane z deszczem
Aktualnie leze w lozku i wdycham czosnek zeby nos mi odetkalo.. w nocy nie moglam spac.. myslalam ze sie udusze co chwile sie budzilam a to ze siusiu mi sie chcialo a to smarnac musialam.. M A S A K R A
Uroki bycia w ciazy i bycia chora nie moge sie doczekacdotik, Rudzia, amelia04072006 lubią tę wiadomość