X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jak zwykle wyszlo na to, ze lepiej sie nie odzywac ;-) pozdrawiam

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • pompon Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( Asha przykro mi. Wiesz ze zadna z nas na tym forum nie mowi nic zlosliwie. Tu nie chodzi o wmawianie sobie rzeczy i robienie nadziei. To wszystko tak raczej zartobliwie, zeby wlasnie nie zwariowac myslac o tym wszystkim caly czas powaznie i w spieciu. Ale skoro tak Cie to denerwuje i smuci to mysle zaden problem zaprzestac. Moze nie statamysie tyle czasu co Ty ale kazdej z nas jest trudno i zle widzac jedna kreske, tym batdziej ze wszystkie przeszlysmy jeszcze dodatkowo sporo. Jestesmy tu po to zeby pogadac, zwierzyc sie, na powaznie i na luzie. Przepraszam jesli cie urazilam. A z innej beczki ja np juz bym chciala zatestowac i wiedziec co i jak :(

Asha lubi tę wiadomość

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pompon wrote:
    :( Asha przykro mi. Wiesz ze zadna z nas na tym forum nie mowi nic zlosliwie. Tu nie chodzi o wmawianie sobie rzeczy i robienie nadziei. To wszystko tak raczej zartobliwie, zeby wlasnie nie zwariowac myslac o tym wszystkim caly czas powaznie i w spieciu. Ale skoro tak Cie to denerwuje i smuci to mysle zaden problem zaprzestac. Moze nie statamysie tyle czasu co Ty ale kazdej z nas jest trudno i zle widzac jedna kreske, tym batdziej ze wszystkie przeszlysmy jeszcze dodatkowo sporo. Jestesmy tu po to zeby pogadac, zwierzyc sie, na powaznie i na luzie. Przepraszam jesli cie urazilam. A z innej beczki ja np juz bym chciala zatestowac i wiedziec co i jak :(

Wiem ze swoje przeszlyscie..i waszego bolu nic wam tez nie umniejszy i nikt nie zabierze, ale po ostatnim cyklu jebnelam o glebe i nie chce tego powtorzyc, juz mi to humoru nie poprawia ani w zartach, ani na serio, ani w zaden inny sposob, miesiac temu tez bym testowala i zartowala o moich zajebistych temperaturach, teraz one nie maja zadnego znaczenia bo z mojego punktu widzenia we wtorek najpozniej w srode i tak spadna, nawet jak teraz wzrosna...i podniecanie sie na trzy dni teraz i placz za 5 dni dla mnie nie ma snsu, moze jestem inna niz wszyscy, trudno, prosze was po prostu o przestanie, o nic wiecej.x

Ja za was wszystkie trzymam kciuki i wspieram, ty jak chcesz testowac to nie zapomnij foty wstawic ;-) wiesz ze lubimy zdjecia :-)

• dotik Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam Asha, tak jak napisała Pompon, to wszystko miały być właśnie żarty. naprawdę nie chciałam Cię urazić:( koniec już z tym! język za zębami.
    piesek-jezyk.gif

Asha lubi tę wiadomość

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• Asha Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    przepraszam Asha, tak jak napisała Pompon, to wszystko miały być właśnie żarty. naprawdę nie chciałam Cię urazić:( koniec już z tym! język za zębami.
    piesek-jezyk.gif

Nie oczekuje dziewczyny od was przeprosin, ale dziekuje i przyjmuje....wiem ze to zarty tylko ze one bola w tym przypadku

Ale juz skonczmy z tym, koniec tematu, ok? ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 13:24

dotik lubi tę wiadomość

• pompon Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Wiem ze swoje przeszlyscie..i waszego bolu nic wam tez nie umniejszy i nikt nie zabierze, ale po ostatnim cyklu jebnelam o glebe i nie chce tego powtorzyc, juz mi to humoru nie poprawia ani w zartach, ani na serio, ani w zaden inny sposob, miesiac temu tez bym testowala i zartowala o moich zajebistych temperaturach, teraz one nie maja zadnego znaczenia bo z mojego punktu widzenia we wtorek najpozniej w srode i tak spadna, nawet jak teraz wzrosna...i podniecanie sie na trzy dni teraz i placz za 5 dni dla mnie nie ma snsu, moze jestem inna niz wszyscy, trudno, prosze was po prostu o przestanie, o nic wiecej.x

Ja za was wszystkie trzymam kciuki i wspieram, ty jak chcesz testowac to nie zapomnij foty wstawic ;-) wiesz ze lubimy zdjecia :-)

Kurwa. Jakaś masakra. Siedze w pracy i mam lzy w ochach jak jakis matol. Zjebany mam dzien. Jeszcze tu sie tak smutno zrobilo. Od rana mysle o tym, ze byl byla juz w 15 tygodniu ciazy. Moze znalabym plec. Miala juz brzuszek. I w ogole. Nawet sukienki przegladajac w necie na wesele na ciazowe trafiam i mysle ze pewnie tez bym taka kupowala bo bym byla juz za polowa ciazy na weselu w pazdzierniku. Sorry. Olejcie. Taki dzien. Jwszcze raz przepraszam Asha jesli Cie jakos zdenerwowalam. Po prostu trzymam bardzo mocno kciuki i zycze zebys sie odbila od tego dna. A my tu tak czy siak bedziemy.

Asha lubi tę wiadomość

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pompon wrote:
    Kurwa. Jakaś masakra. Siedze w pracy i mam lzy w ochach jak jakis matol. Zjebany mam dzien. Jeszcze tu sie tak smutno zrobilo. Od rana mysle o tym, ze byl byla juz w 15 tygodniu ciazy. Moze znalabym plec. Miala juz brzuszek. I w ogole. Nawet sukienki przegladajac w necie na wesele na ciazowe trafiam i mysle ze pewnie tez bym taka kupowala bo bym byla juz za polowa ciazy na weselu w pazdzierniku. Sorry. Olejcie. Taki dzien. Jwszcze raz przepraszam Asha jesli Cie jakos zdenerwowalam. Po prostu trzymam bardzo mocno kciuki i zycze zebys sie odbila od tego dna. A my tu tak czy siak bedziemy.

Lajk za wsparcie, nie za to jak sie czujesz

Jak mi walil progesteron wyzej i wyzej miesiac temu to tak ryczalam bez sensu, wiec moze to to, jakikolwiek pierdol i mialam lzy w oczach, nawet w robocie jak z klientem gadalam o tlumaczeniach jak zjeb jakis ;-)

Ale nie dziwie sie ze ci sie zbiera jak myslisz o takich rzeczach :-( tulam

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha przytulam ściskam i całuje kochana nie smutaj poszę :-) :-*
    podczytuje Was ale czasu brak na pisanie :-( teraz na ta chwile zajrzałam w przerwie w kłotni z moim...wkurwa mam na niego znowu i nie wiem. musze dokonczyc przemowe do jego pustej głowy, zeby na czysto isc do tesciow....aż mi rzyg podchodzi ale wymówki nie mam :-(
    Aha Asha widziałąm Twoje foty rano - piękne :-) a niektóre to jak z księżyca :-)
    Jeszcze raz ściskam - Was wszystkie :-) bede wieczorem imam nadzieje, ze Wy tez...na razie,wracam do kłotni ;-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja robię właśnie pranie. W niedzielę, a co :) Lista na wyjazd już zrobiona, walizki czekają. Teraz tylko pakowanie zostało, ale na to jeszcze za wcześnie

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale do dupy. :( Ciśnienie słabe - chce mi się spać. Boli mnie głowa okropnie - aż mnie mdli! Na mdłości ciążowe za wcześnie więc jeszcze mi gorzej, szczególnie że dziś jakoś u mnie nadzieja umarła - nie wiem dlaczego. :( Męża nie ma, jest za to katar. Cudownie po prostu! :( Przesyłam buziaki! :*

• pompon Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze ja to samo. Spie na siedzaco w pracy. Juz mam dosyc. DZisiaj mnie czeka pakowanie a wybornie tego nie znosze. Na dodatek lamie sie czy nie wziac tego testu i wcxesniej nie siknac...

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jeszcze za wcześnie na test, ale wykresik masz piękny Pompon. :)

• gigsa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pompon wrote:
    Boze ja to samo. Spie na siedzaco w pracy. Juz mam dosyc. DZisiaj mnie czeka pakowanie a wybornie tego nie znosze. Na dodatek lamie sie czy nie wziac tego testu i wcxesniej nie siknac...
    ja chyba wezmę jeden test na wyjazd i zatestuję w dzień @

pompon, MalaCzarna lubią tę wiadomość

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • pompon Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    ja chyba wezmę jeden test na wyjazd i zatestuję w dzień @

Ja chyba tez wlasnie Gigsa. To bedzie dwa dni wczesniej niz pierwotnie chcialam. A to pepino 10 to jak bedzie jedna to wiadomo ze po jablkach juz...

MalaCzarna lubi tę wiadomość

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobię w dniu planowanej @ we wtorek 2.09 , jeśli nie przyjdzie wcześniej. Wezmę tylko jeden żeby mnie nie kusiło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 17:36

pompon lubi tę wiadomość

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testujcie dziewczyny! A ja trzymam za was kciuki!!! :)

pompon lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey laski, a ja pasdlam, musialam drzemnac, juz nie dalam rady :-(

• Asha Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto testuje i kiedy i ze co ????????:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny testują na wyjazdach. :)

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostaję fioła już. :P

‹‹ 495 496 497 498 499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ