Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Hej dziewczynki ja Was podczytuje ale sie nie udzielam bo trzeci dzien czuje sie tak chujowo ze plakac mi sie chce i nawet kompa nie wlaczam bo leze plackiem i sila woli staram sie uspokoic zoladek ale kocham Was niezmiennie i prosze o mnie nie zapominac
♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥dotik lubi tę wiadomość
-
Ale ja nic o tym nie piszę Zapytałam dziś o samopoczucie nie ze względu na tempki czy coś związanego z tym tematem, ale ze względu na syna, bo wiem, że w poniedziałek wyjeżdża
-
Asha wrote:No to widocznie nie rozumiesz o co mi chodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 12:45
gigsa lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Ale ja nic o tym nie piszę Zapytałam dziś o samopoczucie nie ze względu na tempki czy coś związanego z tym tematem, ale ze względu na syna, bo wiem, że w poniedziałek wyjeżdża
Ale ja nie mowie, ze TY piszesz ale pare osob sugeruje pewne rzeczy bez sensu, i dobrze wiedza ze mnie to wkurwia, to wcale nie jest wspieranie, przynajmniej w moim slowniku....ja odpisalam na twoj, bo faktycznie nic sie nie dzije -
amelia04072006 wrote:bardzo dobrze rozumiem, ale te pytania slyszymy wszystkie po kolei. kazdy dzien cyklu- inne pytanie. nie sa zlosliwe. nikt sie nie pyta, zeby dowalic, ale z ludzkiej życzliwości, ciekawości, albo zeby nie myslec o sobie ( mozna sobie wybrac opcje). tyle. nie mam czasu na awantury. zajze później
Ale dobrze wiesz, ze TEJ zyczliwosci nie chce...i twoja sugestie...ze nie bede musiala dlugo czekac...jest troche nie na miejscu akurat, bo dobrze wiesz, a chyba nawet bardziej niz wszyscy wiesz o mojej sytuacji i jest mi przykro jak tak piszesz i nie chodzi tu o klotnie, po prostu mam wrazenie, ze wogole nie sluchacie tego co do was mowie i sie zajebiscie bawicie moimi uczuciami i tyle, przykro mi