Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:Asha przytulam ściskam i całuje kochana nie smutaj poszę :-*
podczytuje Was ale czasu brak na pisanie teraz na ta chwile zajrzałam w przerwie w kłotni z moim...wkurwa mam na niego znowu i nie wiem. musze dokonczyc przemowe do jego pustej głowy, zeby na czysto isc do tesciow....aż mi rzyg podchodzi ale wymówki nie mam
Aha Asha widziałąm Twoje foty rano - piękne a niektóre to jak z księżyca
Jeszcze raz ściskam - Was wszystkie bede wieczorem imam nadzieje, ze Wy tez...na razie,wracam do kłotni
Iza slonce, co tam znowu stary odwala???? Tulam cholernik jeden -
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Od czekania, już mi się dłuży a to dopiero 3 dzień... No i od złego samopoczucia.
Noooo to czekanie moze czlowieka wykonczyc, jeszcze tylko tydzien szybko zleciWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 18:13
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
A mnie zamula cały dzień ciągle pada dobrze, że jedziemy na ten wyjazd, bo bym chyba pierdolca dostała jakby cały urlop była taka pogoda
-
nick nieaktualny
-
Mała my praktycznie testujemy tego samego dnia Ja na suwaczku mam 1 tydz i 4 dni, ale testuje tam 2.09, a jak wrócę i @ nie będzie to drugi raz już 4.09
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Dasz rade....to i tak krocej niz reszta
No pogoda jest juz jesienna wiec dlatego tak gownianie sie czujemy mnie telepie z zimna a moj mi mowi ze mu goraca, zmeczona jestemAsha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:To samo mam, termofory, ogrzewacze na nogi inne pirdoly a on rozebrany, masakra po matce to mam ona taka sama
pompon, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
Ja też w skarpetach śpie ostatnio ,a to jest już znak, że jesień idzie własnie Zahaczyłam sklep, zjadłam obiadek i mus się brać za pakowanie, a jutro o 6 pobudka. Ja zetestuje w sobote 30.08 tak jak @ ma przyjść, jeśli jej nie nbedzie.
Powiedziałabym Wam, że mam dobre przeczucia, ale w zeszłym miesiącu też miałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 18:53
dotik lubi tę wiadomość