Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
no coś trzeba sobie wymyślić, bo i tak wiem, że mimo zmiany klimatu i tak bedę chciała wiedzieć co i jak, a jakbym nie wzięła to bym się tylko bardziej stresowała
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Iza slonce, co tam znowu stary odwala???? Tulam cholernik jeden
Hejka jestem małż siedzi 2m ode mnie i grzecznie ogląda tv
a wkurwa na niego miałam od samego rana już o wszystko...mam wrażenie a właściwie to nie tylko wrażenie, że on nic nie robi w domu, poza spaniem, jedzeniem i sraniem. Pierwsze co robi po wyjściu z wyra to wizyta w kiblu a następnie w lodówce i choćbym ja sie miała zesrac z małym na kolanach to on zeżrec musi...i jeszcze on nie wie o co ja sie czepiam, kurwa wszystko na mojej głowie...ma szczescie, że gokocham bow przeciwnym razie dawno bym go w dupe kopnela...
ogólnie mnie od wczoraj wszystko wkurwia i to jest chyba klasyczny PMS ...nawet na małegosie dzis wydarłąm bo cierpliwości zabrakło...potem mega wyrzuty sumienia i dół...eeech
-
Iza75 wrote:Hejka jestem małż siedzi 2m ode mnie i grzecznie ogląda tv
a wkurwa na niego miałam od samego rana już o wszystko...mam wrażenie a właściwie to nie tylko wrażenie, że on nic nie robi w domu, poza spaniem, jedzeniem i sraniem. Pierwsze co robi po wyjściu z wyra to wizyta w kiblu a następnie w lodówce i choćbym ja sie miała zesrac z małym na kolanach to on zeżrec musi...i jeszcze on nie wie o co ja sie czepiam, kurwa wszystko na mojej głowie...ma szczescie, że gokocham bow przeciwnym razie dawno bym go w dupe kopnela...
ogólnie mnie od wczoraj wszystko wkurwia i to jest chyba klasyczny PMS ...nawet na małegosie dzis wydarłąm bo cierpliwości zabrakło...potem mega wyrzuty sumienia i dół...eeech
Kochana tulam...on i tak z tego co mowilas to ma zajebiscie z toba....moze przyszedl czas zeby mu pare rzeczy wyjasnic milosc miloscia ale zatyrasz sie kobieto, a co jak bedzie jeszcze dzidzius? Zjebka sie nalezy czasem tak dla rownowagi
hormonalnej i bezpieczenstwa ja uwazam
Ladny suwaczek tak na marginesie
Tylko wykresa teraz nie widze i nie wiem ile czekamy do nastepnego testaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 20:32
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:
Kochana tulam...on i tak z tego co mowilas to ma zajebiscie z toba....moze przyszedl czas zeby mu pare rzeczy wyjasnic milosc miloscia ale zatyrasz sie kobieto, a co jak bedzie jeszcze dzidzius? Zjebka sie nalezy czasem tak dla rownowagi hormonalnej i bezpieczenstwa ja uwazam
Ladny suwaczek tak na marginesie
a pewnie, ze sie należy i odrazu czystsza atmosfera, chodzi jak w zegareczku teraz zobaczymy na jak długo...
za niecałe 3 tygodnie mamy rocznice ślubu, ciekawe czy bedzie pamietał...MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:a pewnie, ze sie należy i odrazu czystsza atmosfera, chodzi jak w zegareczku teraz zobaczymy na jak długo...
za niecałe 3 tygodnie mamy rocznice ślubu, ciekawe czy bedzie pamietał...
O zjebce napewno zapomni za 3 tygobnie hahahha
No w domku az milo po takiej " pogawedce" czlowiek sie czuje prawie jakby sie poznal dopiero hahahaIza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:a bo wykresa wywaliłam bo i tak na nimnic nie zaznaczałam odkad wyjechalismy. zaczne w nowym cyklu pełna para . a tez pojebało mi sie z ta @ - to jutro powinnam dostac a nie dzis...i pewnie dostane bo mnie brzuchol naparza
to testa juz nie robisz ? bo ztego co piszesz to juz ci sie spoznia, tak ? Cos ci sie pomylilo itd itd -
Iza75 wrote:a pewnie, ze sie należy i odrazu czystsza atmosfera, chodzi jak w zegareczku teraz zobaczymy na jak długo...
za niecałe 3 tygodnie mamy rocznice ślubu, ciekawe czy bedzie pamietał...Iza75, dotik lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:to testa juz nie robisz ? bo ztego co piszesz to juz ci sie spoznia, tak ? Cos ci sie pomylilo itd itd
pomyliło mi sieze miałam niby dzis dostac @ a to "dopiero" jutro wiec teoretycznie mogłabym testowac jutro ale stwierdziłam, ze sobie daruje bo nie chce sie wkurwiac...naprawde @ czuje tuz za rogiemAsha lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Oni często mają problemy z pamięcią niestety, chociaż na mojego na razie nie mogę narzekać. Zawsze o wszystkim pamięta, sprząta, chodzi po zakupy, załatwia różniste sprawy, ogólnie dużo mi pomaga i wspiera we wszystkim. Ostatnio nawet umył sam wszystkie okna Jedynie co to rzadko gotuje, ale nie można mieć wszystkiego
Nie, oni nie maja problemow z pamiecia Gigsa, oni poprostu pamietaja to co uwazaja za istotne i to co chca i to samo jest ze sluchanieIza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie, oni nie maja problemow z pamiecia Gigsa, oni poprostu pamietaja to co uwazaja za istotne i to co chca i to samo jest ze sluchanie
Asha lubi tę wiadomość