Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie no mój nie prasuje, ale ja to lubię robić, więc go nie zmuszam do tego. Czasem coś uprasuje jak poproszę, ale rzadko
Iza75 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:mój poprzedni to nawet palcem nie kiwnął, bo zawsze matka za niego i jego rodzeństwo wszystko robiła, a potem dwie lewe ręce do wszystkiego i nic nie zrobi, bo to rola kobiety..... masakra
Moj byly tez taki jest...ojciec mojego syna i byla tesciowa mi tak syna wychowuje, a syn przyjezdza i ja go do garow hahaha -
MalaCzarna wrote:A na początku ciąży (zanim zaczęłam brać luteinę) miałam kremowy.
Ja teraz biorę lutkę i nie umiem powiedzieć dokładnie jaki śluz mam, bo ona tam dominuje niestety -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Moj byly tez taki jest...ojciec mojego syna i byla tesciowa mi tak syna wychowuje, a syn przyjezdza i ja go do garow hahaha
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:to Ty tez niezła jestes
jak można lubic prasowanie ja sie pytam?
Lubię sprzątać. Taka trochę pedantka ze mnie, ale bez przesady.
Nie lubię zmywać, ale za to mąż często mnie wyręcza. Taki podział domowy stworzyliśmy. -
MalaCzarna wrote:Pisałam, ale chyba nie widziałaś bo to na stronie 501.
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam o tyle dobrze że mam beznadziejną teściową, która nic nie robi w domu hehe.
I jak mój mąż i jego brat mieszkali jeszcze w domu u rodziców to ona im kazała wszystko robić, odkurzać, gotować, wynosić śmieci, ścierać kurze itd. i się nauczyli.
Dzięki wygodnej teściowej mój mąż potrafi wszystko zrobić, ale i tak robi niewiele, bo nie ma czasu (pracuje na 2 etaty, w zakładzie + własna firma) więc głównie wszystko robię ja.