Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie no mój nie prasuje, ale ja to lubię robić, więc go nie zmuszam do tego. Czasem coś uprasuje jak poproszę, ale rzadko
Iza75 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:mój poprzedni to nawet palcem nie kiwnął, bo zawsze matka za niego i jego rodzeństwo wszystko robiła, a potem dwie lewe ręce do wszystkiego i nic nie zrobi, bo to rola kobiety..... masakra
Moj byly tez taki jest...ojciec mojego syna i byla tesciowa mi tak syna wychowuje, a syn przyjezdza i ja go do garow hahaha -
MalaCzarna wrote:A na początku ciąży (zanim zaczęłam brać luteinę) miałam kremowy.
Ja teraz biorę lutkę i nie umiem powiedzieć dokładnie jaki śluz mam, bo ona tam dominuje niestety -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Moj byly tez taki jest...ojciec mojego syna i byla tesciowa mi tak syna wychowuje, a syn przyjezdza i ja go do garow hahaha
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:to Ty tez niezła jestes jak można lubic prasowanie ja sie pytam?
Nie lubię zmywać, ale za to mąż często mnie wyręcza. Taki podział domowy stworzyliśmy. -
MalaCzarna wrote:Pisałam, ale chyba nie widziałaś bo to na stronie 501.
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam o tyle dobrze że mam beznadziejną teściową, która nic nie robi w domu hehe. I jak mój mąż i jego brat mieszkali jeszcze w domu u rodziców to ona im kazała wszystko robić, odkurzać, gotować, wynosić śmieci, ścierać kurze itd. i się nauczyli. Dzięki wygodnej teściowej mój mąż potrafi wszystko zrobić, ale i tak robi niewiele, bo nie ma czasu (pracuje na 2 etaty, w zakładzie + własna firma) więc głównie wszystko robię ja.